Ελλάδα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα έπειτα από ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα έπειτα από ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου

O Προϊστάμενος της Εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για αναρτήσεις που φέρεται να έκανε ο Θάνος Τζήμερος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αυτές καλούν σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» , αν η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ.

Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα που ακολουθεί

«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση.

Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».

tzimeros

Η έρευνα καλείται να διαπιστώσει αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών» και θα τη διενεργήσει ο εισαγγελέας Παναγιώτης Καψιμάλης.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link