Κοινωνία

Και εγένετο το πρώτο 24ωρο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

Και εγένετο το πρώτο 24ωρο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα

Για δεκαετίες ολόκληρες φορείς του λιανεμπορίου έρχονταν στο τραπέζι των συζητήσεων με υπουργούς Εμπορίου – και αργότερα Ανάπτυξης – και συζητούσαν το ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου των σούπερ μάρκετ. Το θέμα ήταν η χαρά των δημοσιογράφων που κάλυπταν το αντίστοιχο ρεπορτάζ. 

Το ζήτημα αφορούσε τους καταναλωτές, που στην πλειοψηφία τους ήθελαν να βρίσκουν τα σούπερ μάρκετ περισσότερες ώρες ανοιχτά, άγγιζε τα ψιλικατζίδικα και τα μαγαζιά της γειτονίας και είχε και στοιχεία «πολέμου» ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ – ανάλογα με την δυναμική τους.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν με την λειτουργία του πρώτου μίνι μάρκετ ΑΒ Shop & Go σε βενζινάδικο της Shell στα Βριλήσσια, το οποίο θα παραμένει 24 ώρες το 24ώρο, επτά ημέρες την εβδομάδα ανοιχτό. Και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κατάστημα γειτονιάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Α Β Βασιλόπουλος , με αφορμή την συνεργασία της με την Coral A.E. (δικαιούχου του σήματος Shell στην Ελλάδα), το πιλοτικό κατάστημα στα 85 τ.μ. του θα διαθέτει περισσότερους από 1.000 κωδικούς διαφόρων κατηγοριών: επιλεγμένα οπωροκηπευτικά και γρήγορες λύσεις φαγητού, γαλακτοκομικά, τυριά και αλλαντικά, παγωτά, επιδόρπια και κατεψυγμένα είδη, «παγωμένα αφεψήματα», προϊόντα κάβας και παγάκια, αλλά και επιλεγμένα απορρυπαντικά, καθαριστικά, χαρτικά, είδη ατομικής υγιεινής και περιποίησης. Παράλληλα το κατάστημα διαθέτει προϊόντα καπνού, καφέ, λιπαντικά αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας και πολλά αξεσουάρ για τους αυτοκινητιστές.

πηγή fortunegreece.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link