Κόσμος

Κεντροαριστερά: Η συζήτηση πήρε ψηφιακή μορφή

Κεντροαριστερά: Η συζήτηση πήρε ψηφιακή μορφή

Ένας δημιουργικός διάλογος για την ανασύνθεση του χώρου έχει ανοίξει στην ιστοσελίδαhttp://kentro.aristera.gr/start/ και στο facebook

Κατάθεση απόψεων και προτάσεων, ανταλλαγή εμπειριών και απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την «Πρωτοβουλία των 50» δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα http://kentro.aristera.gr/start/, μετά τη δημοσιοποίηση τη Δευτέρα του προγραμματικού κειμένου, συνοδευόμενου από 58 υπογραφές.

Με στόχο «μια προοδευτική δημοκρατική παράταξη», «Αυτό δεν είναι Διακήρυξη δημιουργίας νέου κόμματος. Είναι έκκληση και πρόσκληση. Προσκαλεί όλους να συνεργαστούν για την ανασυγκρότηση του χώρου. Για μια Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη. Για την Εθνική Ανασυγκρότηση. Για την ανάπτυξη την προσεχή δεκαετία. Για την Ενωμένη Ευρώπη» ξεκαθαρίζουν οι συντάκτες, ενώ ήδη 2.880 χρήστες έχουν επιδοκιμάσει -κάνοντας like- την σελίδα της ιστοσελίδα www.kentro.aristera.gr/start στο facebook.

Σε μια προσπάθεια αλληλεπίδρασης με τους πολίτες, η ιστοσελίδα ενθαρρύνει την ανάδειξη πρωτοβουλιών πολιτών στις πόλεις τους, αλλά και τη συμμετοχή οποιουδήποτε επιθυμεί σε μια από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

-Οικολογία

-Ανοιχτή Διακυβέρνηση και Νέες Τεχνολογίες

-Οικονομία-Ανάπτυξη

-Τραπεζικό σύστημα και Ανάπτυξη

-Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη

-Παιδεία

-Πολιτισμός

-Ανθρώπινα Δικαιώματα

-Δημόσιο Σύστημα Υγείας

-Προστασία του Πολίτη

 

πηγή: thepaper.gr

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews