Πολιτική

Η Κεντροαριστερά στο Περιστέρι

Η Κεντροαριστερά στο Περιστέρι

Η κινητικότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς συναντάει τη κοινωνία. Το εγχείρημα τύπου Ελιάς κατά μερικούς που θα οδηγήσει σε ένα καινούριο Επινέ, όπως κάποιοι είπαν για τη κίνηση των 58, κάνει αυτές τις μέρες μια ανοιχτή συγκέντρωση στο Δήμο περιστεριού, στα δυτικά προάστια της Αθήνας, εκεί που χτύπαγε η καρδιά της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, μια περιοχή που κάποτε έβγαζε κυβέρνηση.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης  θα είναι ο Γιάννης Βούλγαρης και ο Σταύρος Μπένος, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 07:00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Δήμου στην κεντρική πλατεία της Πόλης. Η εκδήλωση αυτή θα έχει θέμα την «προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας» αλλά και τη «δημοκρατική αλλαγή της Ευρώπης»  δίνοντας με αυτό το  τρόπο έμφαση σε δυο λέξεις που διάλεξαν οι υπεύθυνοι της κίνησης αυτής να την χαρακτηρίσουν,  όταν και σχημάτισαν αυτές τις ημέρες το όνομα με το οποίο ο φορέας αυτός θα κατέβει στις ευρωεκλογές.

Η «Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη» είναι γεγονός, αποκτάει σιγά σιγά τα χαρακτηριστικά κόμματος   και η αρχή γίνεται στη Δυτική αττική.

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews