Κόσμος

Κέρδισε 324 εκατ. δολάρια και δεν είχε ιδέα για δύο εβδομάδες -Είχε ξεχάσει πως πήρε δελτίο

Κέρδισε 324 εκατ. δολάρια και δεν είχε ιδέα για δύο εβδομάδες -Είχε ξεχάσει πως πήρε δελτίο

Για δεκαέξι ημέρες, η ζωή του Στιβ Τραν ήταν απολύτως ίδια. Πήγαινε στη δουλειά του καθημερινά και το βράδυ γύριζε στο σπίτι του. Αυτό που δεν ήξερε ήταν πως επί περίπου δύο εβδομάδες τον περίμεναν κάπου 324 εκατ. δολάρια!

Ο άνδρας από την Καλιφόρνια ήταν νικητής του τζακ ποτ του Mega Millions, της αμερικάνικης λοταρίας, χωρίς να το έχει καταλάβει καθώς είχε ξεχάσει εντελώς πως σε μία επίσκεψή του στο Σαν Χοσέ είχε αγοράσει δελτίο. Ομως, 16 ημέρες έπειτα από την κλήρωση είχε μία ξαφνική έμπνυεση μέσα στη νύχτα. Σηκώθηκε από το κρεβάτι του και κοίταξε τα δελτία που είχε πάνω στο κομοδίνο του. Τόσο καιρό, τα εκατομμύρια ήταν δίπλα στο προσκέφαλό του!

Αφού ξύπνησε όλη την οικογένεια, ο Τραν τηλεφώνησε στο αφεντικό του. «Συγνώμη, έπιασα το τζακ ποτ. Δεν νομίζω ότι θα έρθω στη δουλειά σήμερα, αύριο, ή ποτέ ξανά!», του είπε ο άνδρας που είχε ακούσει στην τηλεόραση πως ο υπερτυχερός είχε πάρει το δελτίο από το Σαν Χοσέ. «Τυχερός άνθρωπος», σκέφτηκε και δεν έδωσε μεγαλύτερη σημασία. Στη συνέχεια πήγε διακοπές με την οικογένειά του και ξέχασε εντελώς το θέμα του τζακ ποτ, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, όταν ξύπνησε μέσα στη νύχτα.

Το τζακ ποτ των 648 εκατ. δολαρίων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία των ΗΠΑ. Η άλλη νικήτρια ήταν η Ιρα Κέρι από την Τζόρτζια, η οποία εμφανίστηκε αμέσως- στις 18 Δεκεμβρίου- και παρέλαβε τα κέρδη της.

Πηγή iefimerida.gr

 

 

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews