Εκδηλώσεις

Το κοινό επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο το Φεστιβάλ Ολύμπου

Το κοινό επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο το Φεστιβάλ Ολύμπου

3.500 θεατές στη συναυλία Χατζή – Μαρινέλλας

Μαρινέλλα: «Ένα μεγάλο μπράβο στο Φεστιβάλ Ολύμπου, από τα κορυφαία της χώρας μας»

Με τη συναυλία του Κώστα Χατζή και της Μαρινέλλας έπεσε η αυλαία του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου, μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση που την παρακολούθησαν και την απόλαυσαν, πάνω από τρεισήμισι χιλιάδες θεατές που είχαν κατακλύσει από νωρίς το αρχαίο θέατρο του Δίου.

Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ήταν, αναμφισβήτητα, η επιβράβευση στο Φεστιβάλ Ολύμπου για την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Μακεδονίας και γενικότερα της Ελλάδας.

Φέτος, πραγματοποιήθηκαν συνολικά τριάντα μία εκδηλώσεις με περιεχόμενο που κάλυπτε όλες τις απαιτήσεις του κοινού και  έτσι -κατά γενική ομολογία- ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

Στο τέλος της συναυλίας ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος απευθυνόμενος στο κοινό, είπε: «Ήταν μια όμορφη μουσική βραδιά με δύο μεγάλους καλλιτέχνες, τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα και τον ανεπανάληπτο Κώστα Χατζή. Τους ευχαριστούμε πολύ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτούς τους δύο μήνες του καλοκαιριού το Φεστιβάλ Ολύμπου πρόσφερε ότι το καλύτερο μπορούσε στο χώρο του πολιτισμού, στο χώρο της τέχνης. Θεωρούμε ότι ήταν μία διέξοδος στα δύσκολα που περνάμε όλοι και νομίζω πως ήταν φυγή στο όνειρο που μόνο η τέχνη και πολιτισμός μπορεί να προσφέρει. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου, το οποίο θα ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε από την επόμενη μέρα. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για τη ζεστή παρουσία σας σε όλες μας τις εκδηλώσεις».

Απ. Τζιτζικώστας: «Το στηρίζαμε ανέκαθεν, αλλά από του χρόνου θα στηρίζουμε και πιο πρακτικά και πιο ουσιαστικά»

Επίσης στην εκδήλωση ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο και εξέφρασε και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια για το Φεστιβάλ Ολύμπου λέγοντας ότι η Περιφέρεια θα είναι και του χρόνου δίπλα του και μάλιστα πιο έμπρακτα.

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews