Ελλάδα

ΚΚΕ: Απαράδεκτη η στάση που κράτησε η ΝΕΡΙΤ

ΚΚΕ: Απαράδεκτη η στάση που κράτησε η ΝΕΡΙΤ

Το ΚΚΕ μέσω ανακοίνωσής του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ όσον αφορά τη μετάδοση της ομιλίας του γενικού γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στη χθεσινή συγκέντρωση του Κόμματος στο Σύνταγμα.

Αναλυτικότερα:

 «Eνώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή στις 19.00, με πρόσχημα την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, η οποία ξεκίνησε πολύ αργότερα, η ομιλία δεν μεταδόθηκε.

Κατόπιν συνεννόησης η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα θα μεταδιδόταν σε μαγνητοσκόπηση σήμερα Σάββατο 28 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι, κάτι το οποίο ανακοινώθηκε και στην εφημερίδα του Κόμματος, στον Ριζοσπάστη, αλλά και στο πρόγραμμα της Ν Plus.

Αντ’ αυτού μεταδόθηκε ζωντανά η προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί ομιλία του Ευ. Βενιζέλου και μάλιστα σε εσωκομματική διαδικασία.

Η ασυνέπεια των άλλων κομμάτων, προστίθεται στην ανακοίνωση του κόμματος, στην τήρηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων τους δεν μπορεί να αξιοποιείται ως πρόσχημα από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ σε βάρος του ΚΚΕ και μάλιστα χωρίς να τηρείται και η τυπική σειρά της προβολής των κομμάτων.

Προφανώς οι θέσεις του ΚΚΕ ενοχλούν τόσο τα σημερινά όσο και τα χτεσινά κυβερνητικά κόμματα και γι’ αυτό πρέπει να αποσιωπούνται».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews