Κοινωνία

Κλειστοί με εντολή της Αστυνομίας είναι από τις 3 το μεσημέρι οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι

Κλειστοί με εντολή της Αστυνομίας είναι από τις 3 το μεσημέρι οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι

Απαγόρευσε τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας η ΕΛ.ΑΣ το ΣάββατοΣε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν αντιφασιστικές οργανώσεις στα Προπύλαια και στο Μοναστηράκι.

Στις 19:00 η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις προφυλακίσεις βουλευτών της. Ήδη ορισμένα άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Εκατοντάδες αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή και οι σταθμοί του Μετρό που είναι ανοιχτοί – και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από όλους τους διαδηλωτές – βρίσκονται υπό αυστηρή επιτήρηση, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Η ΓΑΔΑ έβαλε «απαγορευτικό» για λόγους δημόσιας ασφάλειας στις πορείες της Χρυσής Αυγής και των αντιφασιστικών οργανώσεων.

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής ανακοινώθηκε ότι οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν και στα τρία αυτά σημεία «δεν θα επιτραπεί να εξελιχτούν περαιτέρω σε πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι «η παραπάνω απόφαση δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».

Πηγή tanea.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews