Εκδηλώσεις

“Κλωστή απ΄ το φεγγάρι, βελόνι απ΄ τον ήλιο”

“Κλωστή απ΄ το φεγγάρι, βελόνι απ΄ τον ήλιο”

Τη Μεγάλη Δευτέρα, 22 Απριλίου, στις 9μ.μ., ο Χώρος καλλιτεχνικής συλλογικότητας Κέντρο Απόκεντρο (Σεργίου Πατριάρχου 7 και Ασκληπιού, Νεάπολη Εξαρχείων) φιλοξενεί την αφηγήτρια Καλλιόπη Λιαδή και το μουσικό Φώτη Μυλωνά σε μια ατμοσφαιρική παράσταση αφήγησης με τίτλο “Κλωστή απ΄το φεγγάρι, βελόνι απ΄τον ήλιο”.

Ένας μανδύας που πετάει, ο ήλιος και το φεγγάρι, ένας κυνηγός που επιστρέφει από τον κάτω κόσμο, μια γυναίκα με χέρια από φως, ένας ψαράς που ανακαλύπτει τη λύτρωση μέσα στη θάλασσα μας ταξιδεύουν στον ουρανό, σε ένα βασίλειο μαγεμένο, σε ένα ξέφωτο, σε μια άγρια χαράδρα, στο βυθό. Οι ήρωες των επιλεγμένων παραμυθιών, μέσα από τις περιπέτειες τους, βαδίζουν προς ένα μονοπάτι πνευματικού αναστοχασμού και αποκάλυψης, και όλοι είμαστε καλεσμένοι να τους ακολουθήσουμε και να ταξιδέψουμε μαζί τους.

Τα παραμύθια προέρχονται από την Ελλάδα, τον Καύκασο, τις Φιλιππίνες και την Αφρική.

Ο μουσικός Φώτης Μυλωνάς συνοδεύει την αφήγηση με φλάουτο, νέυ και κιθάρα και δημιουργεί μελωδικά τοπία και γέφυρες, καθώς τα παραμύθια συνομιλούν με τη μουσική. Τα παραμύθια πλαισιώνονται από τραγούδια που τραγουδάει η Καλλιόπη Λιαδή.

Η αφήγηση απευθύνεται σε μεγάλα παιδιά και ενήλικες.

Διάρκεια: 75 λεπτά

Είσοδος: 7 ευρώ, μειωμένο (άνεργοι, πολύτεκνοι) 5 ευρώ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, 9μ.μ. (Μεγάλη Δευτέρα)

Λόγω μικρής χωρητικότητας οι κρατήσεις θέσεων είναι απαραίτητες

Κέντρο Απόκεντρο, Σεργίου Πατριάρχου 7, Νεάπολη Εξαρχείων, τηλ. 213 043 6551

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews