Πολιτική

“Κόκκινο πανί” για το ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Κόκκινο πανί” για το ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Χαρακτηρίζουν πολιτικό ατόπημα το γεγονός ότι ψήφισε παρούσα και διεκόπη η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής

«Πολιτικό ατόπημα» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου την επιλογή της να ψηφίσει «παρούσα» για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Δυσφορία προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει «παρούσα» στην ψηφοφορία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, παρά την αντίθετη γραμμή και στάση του κόμματός της.

Μάλιστα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για πολιτικό ατόπημα της βουλευτή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν διαρροές αλλά από στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας. Το ρεπορτα επικαλείται συνεργάτες του κ. Τσίπρα που ανέφεραν ότι είχε λάβει μέρος σε συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. με συνταγματολόγους και είχε εκεί διατυπώσει τις ενστάσεις της, οι οποίες κατεγράφησαν, αλλά η θέση του κόμματος καθορίστηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Αναφερόμενοι σε «συνειδησιακό ζήτημα» της κ. Κωνσταντοπούλου, που απέδωσαν στη νομική της ιδιότητα, σχολίαζαν ότι «άλλο πράγμα το νομικό “ψείρισμα” μιας τροπολογίας και άλλο η πολιτική στάση που επηρεάζει την εικόνα που δίνει το κόμμα προς τα έξω». Πάντως δε εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής ποινής στη βουλευτή.

Πηγή parapolitika.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews