Ελλάδα

Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα ”κόκκινα” στεγαστικά δάνεια

Κωνσταντινόπουλος: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα ”κόκκινα” στεγαστικά δάνεια

Την άποψη ότι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα  κοινό πλαίσιο μεταξύ των εταίρων της συγκυβέρνησης  σχετικά με τα «κόκκινα» στεγαστικά διατύπωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αφορμή την χθεσινή παρουσίαση της σχετικής ρύθμισης από το Νίκο Δένδια.

Σε σημερινές του δηλώσεις στο ΣΚΑΪ ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε ότι τα όσα είπε χθες ο κ.Δένδιας είναι «προσωπικές του απόψεις», κάτι το οποίο τόνισε χθες και ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, έσπευσε να υπογραμμίσει ότι δεν υπάρχει διατυπωμένη ρύθμιση για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το εν λόγω ζήτημα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια αποτελούν πλέον ζήτημα του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

«Είναι ζήτημα του νέου υπουργού αν θα κάνει δεκτή την πρότασή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.  Δένδιας.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες ο κ. Δένδιας διατύπωσε τις βασικές αρχές που θα πρέπει να διέπουν μια ρύθμιση για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια, κάνοντας λόγο για πάγωμα των δόσεων για το 30% του συνολικού δανείου για μια περίοδο 10 – 15 ετών, ενώ το υπόλοιπο 70% του δανείου θα αποπληρώνεται κανονικά.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews