Ελλάδα

Kωνσταντινόπουλος:«Έσκασε η φούσκα των ψεμάτων του κ.Τσίπρα»

Kωνσταντινόπουλος:«Έσκασε η φούσκα των ψεμάτων του κ.Τσίπρα»

«Μετά από πέντε μήνες “σκληρής διαπραγμάτευσης”, έσκασε η φούσκα των ψεμάτων του κ.Τσίπρα. Σήμερα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή, πιθανότατα με ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, μέτρα περισσότερα από 8,5 δισ. ευρώ, των οποίων κανείς δεν ξέρει ακόμη το ακριβές περιεχόμενο», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του Αθήνα 9,84 “Άπλετο Φως”.

Για τα όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά και για τον ρόλο της αντιπολίτευσης ο Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος προσέθεσε: «Δεν έμαθαν τίποτε από τα λάθη του παρελθόντος, και γι’ αυτό ετοιμάζονται να χτυπήσουν την παραγωγική οικονομία.

Εμείς, από τη θέση της αντιπολίτευσης, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε ώστε να δοθεί άλλη κατεύθυνση στα μέτρα και να μη χτυπήσει η Κυβέρνηση αυτούς που παράγουν πλούτο και δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Ήρθε η ώρα να αναλάβουν το πολιτικό κόστος. Χάσαμε πέντε χρόνια από τα Ζάππεια στις Θεσσαλονίκες. Εντός επτά ημερών, η Κυβέρνηση πρέπει να ενημερώσει το λαό και τη Βουλή, και να φέρει προς ψήφιση μέτρα 7,5 φορές βαρύτερα από αυτά που προέβλεπε το mail Χαρδούβελη.

Σε αυτή τη συγκυρία, θα ήταν εξαιρετικό αν μπορούσε να συγκροτηθεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνεργασίας, η οποία θα βοηθούσε τη χώρα σε όλα τα επίπεδα, ξεπερνώντας τους διχασμούς. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται, και φοβάμαι πολύ το ενδεχόμενο των εκλογών, που θα ήταν ό,τι χειρότερο τώρα»

Για την λειτουργιά του κοινοβουλίου και τα όσα διαδραματίζονται στις συνεδριάσεις του, αλλά και στις επιτροπές που συστήνονται από την πρόεδρο του, ο Αρκάς βουλευτής τόνισε: «Η κα Κωνσταντοπούλου είναι επικίνδυνη, φανατική και εξουσιομανής. Ξεπερνά κάθε όριο αρμοδιοτήτων.

Ο κ.Τσίπρας την ανέδειξε, αυτός έχει και την ευθύνη. Αναρωτιέμαι αν, δεδομένης της παράτασης του μνημονίου, θα απειλήσει να προσαγάγει και αυτόν βιαίως στη Βουλή μετά από την υπογραφή της συμφωνίας.»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έγινε ιδιαίτερη μνεία και για τη φιλοευρωπαϊκή διάθεση που δείχνει μέρος της κοινωνίας, ο Οδυσσέας Κωνστατινόπουλος υπερασπίστηκε το δικαίωμα στις διαδήλωσες και επεσήμανε πως: «Οι φιλοευρωπαϊκές διαδηλώσεις των πολιτών και η δράση «Μένουμε Ευρώπη» στις οποίες συμμετείχα και ο ίδιος, αποτελούν μία εξαιρετική συνάντηση ανθρώπων, που δίνει κίνητρο και ώθηση στα πολιτικά κόμματα να αναζητήσουν, μέσα από αυτή τη διαδικασία, πώς θα δοθούν λύσεις στα αδιέξοδα της χώρας».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews