Ελλάδα

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει το μνημόνιο από το 2014

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει το μνημόνιο από το 2014

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας εχθές το βράδυ στο ΣΚΑΪ χαρακτήρισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο «ανδρείκελο που ουσιαστικά λειτουργεί ως εκπρόσωπος των δανειστών στην χώρα.

Ο Τσίπρας θέλησε να χρησιμοποιήσει το εργαλείο του δημοψηφίσματος για να δείξει προς τα μέσα προς το εσωτερικό ότι κάνει τα πάντα και ότι δεν έχει παραδώσει το παιχνίδι, ενώ στην πραγματικότητα είχε πουλήσει την παρτίδα. Νομίζω πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να μην υπάρχει σχέδιο Β, να μην υπάρχουν εναλλακτικές και να εμφανιστεί ως αντικειμενική ανάγκη η σύμπραξη στον όλεθρο, τη λεγόμενη συμφωνία της 13ης Ιουλίου. Την ημέρα της προκήρυξης του δημοψηφίσματος ο  Τσίπρας έδειχνε φοβισμένος και ρωτούσε τον  Μαντά  πώς να αντιμετωπίσει τον φόβο.

Όσο ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν αντίπαλος του Τσίπρα. Ουδέποτε λειτούργησα υπονομευτικά και αποσταθεροποιητικά, σήμερα είμαι ήδη αντίπαλος του κ. Τσίπρα γιατί ο κ. Τσίπρας δεν είναι αυτό το οποίο εξήγγειλε και αυτό το οποίο εμφάνισε. Είμαι αντίπαλος του το λέω και υφίσταμαι φυσικά και τις συνέπειες αυτού μέχρι και τις γελοίες διώξεις εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση για όλο το έργο που κάνει η επιτροπή αλήθειας του δημόσιου χρέους».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε και τη δημιούργία νέου πολιτικού φορέα: «Βεβαίως θα πάρω πρωτοβουλίες και σε επίπεδο πολιτικού οργανισμού και σε επίπεδο κόμματος και βεβαίως θα κάνω όλα εκείνα που επιβάλλονται, προκειμένου να ανατραπεί αυτό το καθεστώς- εκφραστής του οποίου είναι ο κ. Τσίπρας, όπως εκφραστής του οποίου διεκδικεί να είναι ο κύριος Μητσοτσάκης, ο κύριος Θεοδωράκης, η κ. Γεννηματά. Το μνημονιακό καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και εγώ θα συμπράξω με όλους τους τρόπους και στο επίπεδο της κοινωνίας και στο επίπεδο των κινημάτων και στο κεντρικό πολιτικό επίπεδο για να ανατραπεί αυτό το καθεστώς».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews