Πολιτική

Κόντρα Βούλτεψη – Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ για τις υποκλοπές

Κόντρα Βούλτεψη – Σκουρλέτη στον ΣΚΑΪ για τις υποκλοπές

«Είμαι κατηγορηματική ότι η παρακολούθηση δεν προέρχεται από την κυβέρνηση, πόσο πιο καθαρά πρέπει να το πω;» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Δεν υπάρχει καμία εντολή από την κυβέρνηση για τις παρακολουθήσεις των συνδιαλέξεων των κ. Τσίπρα και Σκουρλέτη» δήλωσε κατηγορηματικά στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία είχε αντιπαράθεση με τον Πάνο Σκουρλέτη στον σταθμό μας.

«Αστεία τα περί παρακολουθήσεων… Από τότε που υπάρχουν τηλέφωνα γίνονταν τέτοιες καταγγελίες. Ο Ομπάμα παρακολουθούσε τη Μέρκελ κλπ. 100 φορές έχει ξεσπάσει θέμα παρακολουθήσεων. Είμαι κατηγορηματική ότι η παρακολούθηση δεν προέρχεται από την κυβέρνηση, πόσο πιο καθαρά πρέπει να το πω;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείς να λες “προσέξτε οι αντίπαλοί μας είναι αδίστακτοι”, όπως είπε χθες στην Κεντρική Επιτροπή ο κ. Σκουρλέτης» παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Τα Νέα για παρακολουθήσεις των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, η κ. Βούλτεψη δήλωσε ότι υπάρχει ανακοινωση ΥΠΕΞ στην οποία ζητεί διευκρινίσεις από τη Γερμανία.

«Έπεφτε η γραμμή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και το σπίτι μου»

Στις καταγγελίες του ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι είναι θύμα υποκλοπών επέμεινε νωρίτερα στον σταθμό μας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο τέλος της ομιλίας μου στη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ έκανα συγκεκριμένη αναφορά ότι το τελευταίο διάστημα και την περίοδο των ευρωεκλογών είχα τεραστία δυσκολία επικοινωνίας… Έπεφτε η γραμμή σε συγκεκριμένες περιοχες και στα δυο τηλεφωνά μου, στα γραφεια μας και το σπίτι μου, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα, με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δημοσιογράφους» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

«Σήμα υπάρχει, δεν πέφτει η γραμμή, παύω να ακούω το συνομιλητή μου. Είναι ενδείξεις συνακρόασης αυτές. Θέλω αξιόπιστες απαντήσεις για το τι γίνεται το θέμα των παρακολουθήσεων… Υπάρχει αδυναμία από την κυβέρνηση να εξηγήσει ποιος χρησιμοποιεί και υπό ποιες συνθήκες τις συσκευές παρακολούθησης τα λεγόμενα βαλιτσάκια» επισήμανε.

Σχολιάζοντας την πρόσκληση που τού απεύθυνε μέσω του σταθμού μας ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας να τον ενημερώσει για το θέμα, ανέφερε ότι «έκανα δημόσια αναφορά πολύ ευχαρίστως να την επιβεβαιώσω και στον κ. Κικίλια.»

Για την χθεσινή ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «χάνει την ψυχραιμία της και αυτοενοχοποιείται». «Δεν είπα ότι με κάλυψη της κυβέρνησης γίνονται παρακολουθήσεις ανέφερα ένα γεγονός…

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση για το δημοσίευμα των Νέων για τις παρακολουθήσεις από τις γερμανικές παρακολουθήσεις. «Έπρεπε να έχει την ευαισθησία να απαντήσει στο δημοσίευμα των Νέων» σημείωσε.

Ανακοίνωσε δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το θέμα των αγορών κλωβών ασφαλείας για την αποτροπή παρακολουθήσεων στη Βουλή.

«Παρακολουθούνται από ερασιτέχνες στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Τους παρακολουθούν ερασιτέχνες, να ψάξει την Αριστερή Πρωτοβουλία για τις παρακολουθήσεις ο κ. Σκουρλέτης» τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σχολιάζοντας προβλήματα που αντιμετωπίζει στην επικοινωνία του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι νέες τεχνολογίες δίνουν τεράστιες δυνατότητες… εγώ μιλώ στο τηλέφωνο σα να μιλάω στο μπαλκόνι. (…) αν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα. Όλοι παρακολουθούν όλους. Αυτή είναι η απάντηση της λογικής και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από τη λογική» σημείωσε.

Πηγή skai

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews