Πολιτική

Κουτσούμπας: Προκλητικές οι εξαγγελίες Σαμαρά-Βενιζέλου

Κουτσούμπας: Προκλητικές οι εξαγγελίες Σαμαρά-Βενιζέλου

«Η συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατούν τον λαό. Επιχειρούν να εγκλωβίσουν και να καθηλώσουν τη λαϊκή αγωνία για την επόμενη μέρα στο ποια κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την επιστροφή στην καπιταλιστική ανάπτυξη και θα κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση με την Τρόικα» τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ, τις χαρακτήρισε «προκλητικές» για τα λαϊκά στρώματα και «ψίχουλα», που θα εξανεμιστούν με τη φορολόγηση, και ζήτησε κατάργηση «εδώ και τώρα» του ΕΝΦΙΑ και «όλων των ληστρικών νόμων και χαρατσιών», δημεύσεων και πλειστηριασμών.

Κατήγγειλε «αλισβερίσια» της κυβέρνησης και κομμάτων στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για «κάλπικα παιγνίδια» και σημείωσε πως το ΚΚΕ θα ψηφίσει «παρών» όποια και να είναι η πρόταση.

πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews