Πολιτική

Κουβέλης: Ήμαστε μπροστά σε ένα φαύλο κύκλο αίματος

Κουβέλης: Ήμαστε μπροστά σε ένα φαύλο κύκλο αίματος

“Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φαύλο κύκλο αίματος και εξτρεμιστικών δράσεων . Η ΔΗΜΑΡ είναι απέναντι σε πράξεις βίας όποιο χρώμα και αν έχουν, όποιο ιδεολογικό προκάλυμμα και όποια επίφαση επιζητούν”, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης στη δευτερολογία του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης είπε μεταξύ άλλων ότι “το διπολικό παιχνίδι  θα αποτραπεί μόνο από ένα ισχυρό τρίτο πόλο”. Μια ευρεία δημοκρατική, προοδευτική και σοσιαλιστική συμπαράταξη, όπως εξήγησε, “που αποκρούει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική και τον αριστερό λαϊκισμό”.

Για τον εσωκομματικό διάλογο προς το συνέδριο, ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ πορεύεται προς το συνέδριό “χωρίς εσωστρέφεια, με σταθερή την πολιτική μας παρουσία στα προβλήματα της κοινωνίας και της χώρας”. “Θέσαμε στο πολιτικό προσκήνιο το ζήτημα της απλής αναλογικής και το μπόνους των 50 εδρών. Θα συνεχίσουμε με την υπόθεση του πολιτικού χρήματος στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης και του εκδημοκρατισμού του πολιτικού συστήματος. Υποχρέωση όλων μας είναι η ενίσχυση του κόμματός μας.  Όχι περιχαρακώσεις, όχι υποκειμενισμοί, όχι εγωκεντρισμοί. Σεβασμό των συλλογικών αποφάσεων. Αυτός είναι ο δρόμος που θα μας οδηγήσει σε μια πιο δυναμική παρουσία της ΔΗΜΑΡ στις πολιτικές εξελίξεις”, υπογράμμισε.

 

 

πηγή: enikos.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link