Ελλάδα

Κρεμαστινός: «Eίναι αδιανόητο να υπάρχει έστω και σκέψη διάσπασης του ΠΑΣΟΚ»

Κρεμαστινός: «Eίναι αδιανόητο να υπάρχει έστω και σκέψη διάσπασης του ΠΑΣΟΚ»

«Κάνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν την ενότητα του Κόμματος και τις καταστατικές διαδικασίες όσον αφορά τα τακτικά και τα έκτακτα συνέδριά του».

«Στις δύσκολες ώρες που περνά σήμερα η χώρα είναι αδιανόητο να υπάρχει έστω και σκέψη διάσπασης του ΠΑΣΟΚ», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς όλους να σεβαστούν την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Κρεμαστινός είπε τα παραπάνω με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο ίδιος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου ή στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως είπε, «δεν υπάρχει ‘ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου’ και ‘ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου’. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενιαίο και ιδρύθηκε το 1974 από τον Ανδρέα Παπανδρέου».Ο βουλευτής τόνισε ακόμη ότι «οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ εκλέγονται σύμφωνα με το καταστατικό του και κανένας δεν είναι κτήτορας του κόμματος». «Άλλωστε», πρόσθεσε, «ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει ότι ‘το ΠΑΣΟΚ δεν τεμαχίζεται και δεν κληρονομείται’». «Κάνω έκκληση προς όλους να σεβαστούν την ενότητα του Κόμματος και τις καταστατικές διαδικασίες όσον αφορά τα τακτικά και τα έκτακτα συνέδριά του», κατέληξε.

πηγή

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews