Κινηματογράφος

Κριντ ΙII (Creed III)

Κριντ ΙII (Creed III)

2 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Tanweer

Το τρίτο κεφάλαιο του σαρωτικού Κριντ, βρίσκει τον μάχιμο και παντοδύναμο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν όχι μόνο στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το αντίπαλο δέος του ικανότατου Τζόρνταν υποδύεται ο Τζόναθαν Μέιτζορς (“Da 5 Bloods”, “Lovecraft Country”) στον ρόλο ενός παιδικού και διψασμένου για αίμα φίλου του Άντονις. Σε αυτή την ιστορία εκδίκησης πρωταγωνιστούν επίσης η Τέσα Τόμσον (franchise “ΚΡΙΝΤ”, “Passing”), ο Γουντ Χάρις (franchise “ΚΡΙΝΤ”, “Blade Runner 2049”), ο Φλόριαν Μουντεάνου (“ΚΡΙΝΤ II”, “O Shang-Chi και ο θρύλος των δέκα δαχτυλιδιών”), η νεοφερμένη Μίλα Ντέιβις-Κεντ και η Φιλίσια Ρασάντ (franchise “ΚΡΙΝΤ”, “Soul”).

Ο Τζόρνταν σκηνοθετεί σε σενάριο των Κίναν Κούγκλερ (“Διαστημικά Καλάθια: Η Νέα Γενιά”) και Ζακ Μπέιλιν (“Η Μέθοδος των Γουίλιαμς”).

Ο Άντονις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) έχει κατακτήσει την κορυφή της πυγμαχίας παγκοσμίως και η οικογενειακή του ζωή πηγαίνει περίφημα. Είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), ένας παιδικός φίλος και κάποτε πολλά υποσχόμενος πυγμάχος, που ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο ρινγκ. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς. Για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, ο Άντονις πρέπει να ρισκάρει το μέλλον του και να παλέψει με τον Ντέμιαν, έναν αδίστακτο πυγμάχο που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν

Σενάριο: Κίναν Κούγκλερ, Ζακ Μπέιλιν

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζόναθαν Μέιτζορς, Τέσα Τόμσον, Μίλα Ντέιβις-Κεντ, Φλόριαν Μοντενού, Φιλίσια Ρασάντ, Γουντ Χάρις

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κρέιμερ Μοργκεντάου

Μοντάζ: Τζέσικα Μπάκλις, Τάιλερ Νέλσον

Μουσική: Τζόζεφ Σίρλεϊ

Διάρκεια: 1 ώρα και 56 λεπτά

Κινηματογράφος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews