Ελλάδα

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα-Λαφαζάνη

Κρίσιμη συνάντηση Τσίπρα-Λαφαζάνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αύριο αναμένεται να συναντηθεί με τον ηγέτη της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο σκοπός της συνάντησης είναι να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους προεδρικούς και την Αριστερή Πλατφόρμα.

Κατά πληροφορίες ο κύριος Τσίπρας προσανατολίζεται στην σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου προς τα τέλη Σεπτέμβρη -ίσως λίγο πριν από εκλογές- προκειμένου να “ανοίξει” το κόμμα στους πολίτες και να διαμορφώσει ευνοϊκότερους συσχετισμούς στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις καταγράφεται ότι ο ίδιος αποτελεί το ισχυρό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό σώμα.

Πριν από λίγο γνωστοποιήθηκε ότι η ΠΓ θα συνέλθει εκ νέου τη Δευτέρα για να αποφασίσει την συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπή και μέχρι τότε ελπίζει ότι θα έχουν αποδώσει οι διαβουλεύσεις ώστε να έχει αλλάξει το συγκρουσιακό κλίμα που επικρατεί τώρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όπως επίσης και τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας εμφανίζονται αποφασισμένα να ζητήσουν τη άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και μάλιστα διαρκές συνέδριο πριν τη 20ή Αυγούστου που ελπίζει η κυβέρνηση να έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία, ώστε το κόμμα συλλογικά να πάρει θέση για τους χειρισμούς Τσίπρα οι οποίοι αμφισβητούνται.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews