Ελλάδα

Λαφαζάνης: Διαφώνησα με επιλογή Αβραμόπουλου, αλλά δεν τον έφαγα

Λαφαζάνης: Διαφώνησα με επιλογή Αβραμόπουλου, αλλά δεν τον έφαγα

«Μακάρι να εισακούονταν όσα λέω εγώ, αλλά δεν εισακούονται», είπε με δυσφορία για την επιλογή Παυλόπουλου ο υπουργόςΟ υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, επιβεβαίωσε την διαφωνία του με την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το προεδρικό αξίωμα, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να επιλεγεί ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στη Βουλή ο ηγέτης της Αριστερής Πλατφόρμας παραδέχθηκε ότι δεν ήταν σύμφωνος με κεντροδεξιά υποψηφιότητα: «Εγώ διαφώνησα. Δεν είναι μόνο πολιτικό το ζήτημα. Θεωρώ ότι δεν έχει απήχηση στην κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα έσπευσε να πει μεταξύ Δημήτρη Αβραμόπουλου και Προκόπη Παυλόπουλου δεν εντοπίζει «καμία διαφορά. Εκφράζουν την ίδια πολιτική, προέρχονται από την ίδια πολιτική οικογένεια».

Όταν οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να μάθουν λεπτομέρειες για το τετ-α-τετ που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τον Πρωθυπουργό, απάντησε:

«Δεν πήγα μόνος μου στο Μέγαρο Μαξίμου με καλέσανε. Εξέφρασα την άποψή μου. Δεν είμαι ανθρωποφάγος». Σε άλλη αποστροφή του είπε «μακάρι να εισακούονταν όσα λέω εγώ αλλά δεν εισακούονται» και προσέθεσε: «Δεν νομίζω ότι η αναβολή της Κυριακής και της υποψηφιότητας Αβραμόπουλου, έχει να κάνει με τις δικές μου ενστάσεις».

Πάντως, ο κ. Λαφαζάνης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση καταψήφισης του κ. Παυλόπουλου επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις του προέδρου δεν αμφισβητούνται «ιδιαίτερα όταν εκφράζονται δημόσια».

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την επιλογή Τσίπρα να φέρει με κατεπείγουσα διαδικασία το πρώτο της νομοσχέδιο, ενώ κληθείς να σχολιάσει το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για εξάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης, αρκέστηκε να πει πως πρέπει να «δούμε πρώτα τους όρους».

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link