Ελλάδα

Λαφαζάνης: Μας αποκλείουν από την ΕΡΤ

Λαφαζάνης: Μας αποκλείουν από την ΕΡΤ

Η Λαϊκή Ενότητα με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι οι εκπρόσωποί της αποκλείονται από τα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ κάνει λόγο και για απομόνωση μέσω τηλεφωνικών συνδέσεων.

«Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η Λαϊκή Ενότητα», καταγγέλλει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Ενότητας από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο. Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της Λαϊκής Ενότητας σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την πρώτη στιγμή το γραφείο Τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας. Συνταγματικά κατοχυρώνεται το δικαίωμα της Λαϊκής Ενότητας ως 3ης Κοινοβουλευτικής Δύναμης για εκπροσώπηση σε όλες τις πολιτικές της εκπομπές. Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική, και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο», καταγγέλλει.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews