Ελλάδα

Λεβέντης: Ακατάλληλος για συγκυβερνήτης ο Καμμένος

Λεβέντης: Ακατάλληλος για συγκυβερνήτης ο Καμμένος

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών κατάφερε να περάσει το κατώφλι της Βουλής. Μάλιστα μιλώντας από το Ζάππειο επεσήμανε ότι η προσπάθεια εξόντωσης του κόμματός του ξεκίνησε το τελευταίο 10ήμερο με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες όπου οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το κόμμα του κι εκτός Βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, οι δημοσκοπήσεις δημιούργησαν ένα «κλίμα τεχνητής πόλωσης για να εξοντώσουν τα μικρότερα κόμματα» είπε, ενώ επεσήμανε ότι «εγώ το είχα τονίσει ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν πλαστές, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε την ισοπαλία γιατί ήθελε να εξοντώσει τον κ. Λαφαζάνη».

Ακόμη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατήγγειλε ότι «οι δημοσκοπήσεις ήταν στημένες» κατήγγειλε και σχολίασε πως αν ο κ. Τσίπρας αναγνώσει το εκλογικό αποτέλεσμα ως κάλεσμα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, τότε «κακό του κεφαλιού του».

«Η σύζευξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι παρά φύση σύζευξη», πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση, αυτή είναι η σωστή ανάγνωση του αποτελέσματος».

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να μην αναγνώσει τη λαϊκή εντολή όπως προβλέπω. Να μην βιαστεί» σχολίασε και πρόσθεσε: «Ο κ. Καμμένος δεν είναι κατάλληλος για συνεταίρος του. Τώρα που απαλλάχθηκε από τα βαρίδια και τους τρελούς της δραχμής τον καλώ να σοβαρευτεί», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews