Ελλάδα

Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας διώξει τον Καμμένο θα στηρίξω την κυβέρνηση

Λεβέντης: Αν ο Τσίπρας διώξει τον Καμμένο θα στηρίξω την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας νωρίτερα στα Παραπολιτικά 90,1, εξέφρασε την διάθεσή του να συμμετάσχει στην κυβέρνηση και να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, υπάρχουν όροι και αυτοί είναι να βγει από την συγκυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος. «Αν διώξει τον Καμμένο, τότε θα στηρίξω την κυβέρνηση».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα σπάσουν σύντομα την κυβερνητική τους συνεργασία. ««Βλέπω μια παρά φύσιν σύζευξη. Παντρεύτηκαν για τη νομή των λαφύρων δηλ. τα υπουργεία και δεν έκαναν καμία προγραμματική συζήτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν θα γίνει υπαίτιο κυβερνητικής κρίσης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Παρ όλα αυτά ξεκαθάρισε ότι πριν γίνει οποιαδήποτε συζήτηση δεν πρόκειται να στηρίξει, άνευ όρων την κυβέρνηση και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. «Θέλω να δω τι μνημόνιο πάνε να εφαρμόσουν» τόνισε καλώντας τον πρωθυπουργό να ξανασυζητήσει με τους δανειστές τη συμφωνία.

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από την επαφή στην Βουλή, ο κ. Λεβέντης σημείωσε «μου έκανε αρνητική εντύπωση το χάσιμο χρόνο που γίνεται στη Βουλή. Λες και ήμασταν χασομέρηδες. Καθόμασταν και περιμέναμε απλά να περάσει η ώρα και να ψηφίσουμε.

Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών. Θαρρείς και το μόνο που τους απασχολεί είναι πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews