Κοινωνία

Λυγμοί, συνθήματα, εφημερίδες και… σουβλάκια!

Λυγμοί, συνθήματα, εφημερίδες και… σουβλάκια!

Με διαφορετικό τρόπο ο καθένας αντιμετωπίζουν την κράτησή τους στα κελιά της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας οι κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Esspresso ο γενικός γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος δείχνει προβληματισμένος με τη θέση στην οποία βρίσκεται και «ξεσκόνισε» τις εφημερίδες που του πήγε βουλευτής του κόμματός του προκειμένου να δει πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ τις εξελίξεις με τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας.

 

Μεταπτώσεις στην ψυχολογία του παρουσιάζει ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος τη μια στιγμή είναι καθισμένος στο κρεβάτι του κελιού του αμίλητος και σκεπτικός, ενώ την αμέσως επόμενη πετάγεται όρθιος και αρχίζει να βηματίζει έντονα, με στρατιωτικό βήμα, φωνάζοντας κατά καιρούς συνθήματα για το κόμμα του και τον αρχηγό του.

 

Σε χειρότερη κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Λαγός ο οποίος κάθεται στο κελί του φανερά καταβεβλημένος και αμίλητος.

 

Εκείνος όμως που φαίνεται να έχει καταρρεύσει υπό το βάρος των κατηγοριών που έχει στοιχειοθετήσει σε βάρος του ο Αρειος Πάγος είναι ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος ο οποίος κάποια στιγμή ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στο κελί του. Μάλιστα ο ίδιος αρνείται να τραφεί και δέχεται να πιει μόνο λίγο νερό.

 

Την πιο σκληρή και απόμακρη στάση απ’ όλους κρατά ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος φωνάζει συνεχώς συνθήματα υπέρ του κόμματος και εναντίον της κυβέρνησης.

 

Οσο για τον Ηλία Παναγιώταρο, δείχνει πιο ψύχραιμος απ’ όλους και συχνά επιδιώκει να πιάσει συζήτηση με τους φρουρούς των κρατητηρίων.

 

Το βραδινό μενού της λέσχης της ΓΑΔΑ για τους κρατούμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας περιλάμβανε λουκάνικο ή σουβλάκι με τηγανητές πατάτες, σαλάτα και γλυκό.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews