Μουσική

LoveBirds «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί»

LoveBirds «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί»

Ένα ζευγάρι δόκιμο, στη ζωή και στο τραγούδια Δήμος και η Πίρρκο Φλέσσα, κάνουν και φέτος όπως και πέρσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια δεύτερη μουσική περιήγηση στο χώρο του ερωτικού ένστικτου και του συναισθήματος της αγάπης. Συμπληρώνουν έτσι μερικά ακόμα κενά, μέσα στην ατελείωτη και γεμάτη ποικιλία μουσική ερωτική ανθολογίου με τα τραγούδια της καλύπτει θεματολογικά, το μεγάλο κομμάτι της μουσικής δισκογραφίας.

Είναι τραγούδια που μας αφορούν σε ατομικό επίπεδο [σεξ],σε διαδικό [έρωτας],και τέλος σε πλουραλιστικό [αγάπη],και που άλλοτε μας συγκινούν και άλλοτε μας διασκεδάζουν αλλά πάντα μας ξαφνιάζουν, γιατί μέσα τους αναγνωρίζουμε κομμάτια του εαυτού μας, και της παθογένιας που που κρύβει μέσα του ο έρωτας.

Τραγούδια αντιπροσωπευτικά προσεκτικά επιλεγμένα,σε Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο που με την κοινή συνγκολλητική τους ουσία, την μουσική,μας κάνουν να ξεπερνούμε σύνορα και εθνικότητες, για να αγαπηθούμε και να συνυπάρξουμε. Το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι, άλλωστε όταν για χρόνια σμίγουν το μεσογειακό τεμπεραμέντο με την βόρεια φλεγματικότητα.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

Ώρα Προσέλευσης :20:50

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Galerie Δημιουργών, Χελιδονούς 28, Κηφισιά, τηλ. 210 6251732

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews