Ελλάδα

Λοβέρδος: Αιφνιδιάστηκε με τις δηλώσεις Μπόλαρη

Λοβέρδος: Αιφνιδιάστηκε με τις δηλώσεις Μπόλαρη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον Focus Fm, εμφανίστηκε αιφινιδιασμένος από τις δηλώσεις του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη.

«Εγώ αιφνιδιάστηκα με αυτά που είπε ο κ. Μπόλαρης, πραγματικά. Διότι υπέπεσε σε δύο ατοπήματα. Εγώ ήξερα ότι ήταν φίλος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ήξερα ότι ήταν φίλος μου. Είχαμε μία κοινή πορεία χρόνων από το 2003, τον εμπιστευόμουν. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο που λέει δύο ψέματα. Υπέπεσε σε ατοπήματα: Δεν θυμόταν ότι την απόφαση την είχε πάρει ο εισαγγελέας και όχι εμείς, το θέμα είχε μάλιστα συζητηθεί και στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που είχε αποφανθεί ότι μόνο με εισαγγελική διάταξη μπορούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία. Την συγκεκριμένη απόφαση μπορεί να την πάρει μόνο ο εισαγγελέας, όπως κι έγινε», είπε ακόμα  ο κ. Λοβέρδος.

Παράλληλα ο βουλευτής έσπευσε να θυμίσει  ότι ο κ. Μπόλαρης “με δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις του, είχε στηρίξει τότε την απόφαση για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των οροθετικών. Ο Μπόλαρης με απογοήτευσε”, κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews