Πολιτική

Λοβέρδος: Μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ

Λοβέρδος: Μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ

«Μεγάλο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτήρισε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Είπε ότι το κόμμα του θα συνεδριάσει απόψε και αύριο για τη στάση που θα κρατήσει, όμως αυτό είναι το πολιτικό σκεπτικό και με βάση αυτό θα κάνει και την εισήγηση του.

 

«Η κυβέρνηση το καλοκαίρι έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος, μια έωλη και αυταρχική ενέργεια που έφερε το μαύρο στην ΕΡΤ», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε: « Αντί να ανοίξει τη δημόσια τηλεόραση στον κόσμο την έκλεισε. Οι συνέπειες αυτής της τραγικής της επιλογής υπάρχουν ακόμα και οι εξελίξεις σχετίζονται με αυτές. Στη συνέχεια η Βουλή ψήφισε έναν νόμο. Κάθε διαμαρτυρία είναι δεκτή και ζωογόνος δύναμη για τη δημοκρατία, όχι όμως στην κατάληψη των δημοσίων κτιρίων,. Τα υποστηρίζαμε αυτά και όταν είμαστε στην κυβέρνηση, τα υποστηρίζουμε και τώρα που είμαστε στην αντιπολίτευση. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει το δικό του μεγάλο λάθος. Καταθέτει μια πρόταση μομφής, για τους δικούς του λόγους, μη κατανοώντας τι λένε σήμερα οι πολίτες, μη έχοντας σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Όπως ρητά και απερίφραστα καταδικάσαμε το λάθος της κυβέρνησης, το ίδιο ρητά και απερίφραστα καταδικάζουμε το λάθος του ΣΥΡΙΖΑ».

 

πηγή: enikos.gr

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews