Ελλάδα

Λοβέρδος:«Μαζί στη μάχη για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ»

Λοβέρδος:«Μαζί στη μάχη για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος με κεντρικό σύνθημα “μαζί στη μάχη για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ” εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιδιώκει να είναι πρόεδρος του κόμματος.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Λοβέρδος ζητάει την Κυριακή που θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία να υπάρξει μαζική συμμετοχή «Όποιον κι αν ψηφίσετε για πρόεδρο, η συμμετοχή θα είναι από μόνη της ένα πρώτο βήμα για να δυναμώσουμε ξανά ένα Κίνημα με μεγάλη ιστορία, που είναι απολύτως αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας»τονίζει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αναλαμβάνει δύο “καθαρές” δεσμεύσεις:

1) ΠΑΣΟΚ που θα ακούγεται. Με δυνατό και καθαρό λόγο στη Βουλή και στην κοινωνία, στον λαό. Που θα ασκεί σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση σε μια επικίνδυνη για τον τόπο κυβέρνηση και θα έχει διακριτό πολιτικό στίγμα από τη Δεξιά.

Την ώρα που καταρρέουν τα «αντιμνημονιακά παραμύθια», αυτή η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης, το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ πρέπει να είναι παρόν και δυνατό, για να σηκώσει τη σημαία της αλήθειας και της ευθύνης.

2) Σύγχρονο κόμμα, με ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορεύεται μόνο με τις αναμνήσεις και τα σύμβολά του. Πρέπει να ανανεώσει το λόγο του, να εκσυγχρονίσει την πολιτική του παρουσία σε όλα τα επίπεδα, πάντα στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Με αυτοδημιούργητα, δυναμικά στελέχη στην πρώτη γραμμή. Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη είναι ευθύνη κυρίως της νέας γενιάς των στελεχών του και σε αυτούς θέλω να δώσω ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδρέας Λοβέρδος απευθυνόμενος στα μέλη και τους φίλους του κόμματος επισημαίνει τα εξής:

«Εσείς θα κρίνετε ποιος μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη πορεία του κινήματος. Ποιος μπορεί να σταθεί καλύτερα στη Βουλή και στα κοινωνικά μέτωπα. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και τον πολιτικό εκσυγχρονισμό του κόμματος. Ποιος μπορεί να σηκώσει τη σημαία της αλήθειας και να αποτελέσουμε μια δύναμη ευθύνης προοπτικής και σταθερότητας στη χώρα.

Γνωρίζετε ποιος είμαι. Γνωρίζετε τη διαδρομή μου. Ζω για την πολιτική αλλά δεν ζω από την πολιτική. Έχω μια διαδρομή στο Πανεπιστήμιο και στην δικηγορία. Ανέβηκα μόνος μου ένα-ένα τα σκαλιά της πολιτικής. Παρά τα λάθη μου δεν κρύφτηκα ποτέ. Έδωσα μάχες και πέτυχα αποτελέσματα για τους πολίτες και τη χώρα, χωρίς να υπολογίσω τις επιθέσεις και το προσωπικό πολιτικό κόστος.

Σήμερα νοιώθω έτοιμος και δυνατός να μπω στην πρώτη γραμμή της μάχης για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης. Να σηκώσω το βάρος της ηγεσίας ενός μεγάλου και ιστορικού κόμματος. Και ζητώ τη στήριξή σας».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews