Κόσμος

Μ. Σουλτς: Χρειάζεται λύση και η αντιπαράθεση δεν είναι τέτοια

Μ. Σουλτς: Χρειάζεται λύση και η αντιπαράθεση δεν είναι τέτοια

Η αντιπαράθεση δεν είναι λύση, είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Στρασβούργο ο Μάρτιν Σουλτς εκφράζοντας την πεποίθησή του για έναν συμβιβασμό σήμερα αλλά παράλληλα αναγνωρίζοντας ότι “βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση για το ελληνικό ζήτημα”.

“Χρειάζεται λύση, η αντιπαράθεση δεν είναι λύση, πρέπει να συγκεράσουμε τις προτάσεις των δυο πλευρών, αυτό είναι σημαντικό, αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι είναι υπέρ της διατήρησης της ακεραιότητας της Ευρωζώνης και πως όσοι θέλουν να διασπάσουν την Ευρωζώνη είναι λάθος.

Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου επισήμανε ότι αν είχε γίνει το δημοψήφισμα πριν την απόρριψη των προτάσεων, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική και πως τώρα η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επανέλθει τώρα με τις δικές της προτάσεις.

Για το δημοψήφισμα ανέφερε ότι πρόκειται ταυτόχρονα για ένα πολιτικό και χρηματοοικονομικό ζήτημα, καθώς ο ελληνικός λαός είπε όχι, γεγονός που χαρακτήρισε “πολύ σοβαρό” και κάτι που “πρέπει να το σκεφτούμε και να αναζητήσουμε τις εξηγήσεις”.

Πηγή megatv

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews