Ελλάδα

«Μαϊμού» εισαγγελέας ζητάει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό!

«Μαϊμού» εισαγγελέας ζητάει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό!

Επανεμφανίστηκε και πάλι ο εισαγγελέας «μαϊμού», ο οποίος ζητάει να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Ειδικότερα, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «άγνωστο, επί του παρόντος, πρόσωπο, τηλεφωνεί σε προέδρους Διοικητικών Συμβουλίων Οργανισμών ή διευθύνοντες συμβούλους επιχειρήσεων που διατηρούν ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, διοικητές νοσοκομείων κ.λπ., το οποίο εμφανίζεται ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ή αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, με το όνομα Κωνσταντίνος Ρούσος και τους ζητεί να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα».

Υποδεικνύει στα θύματά του να καταθέσουν τις συνεισφορές τους, σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και αναφέρει αριθμό κινητού τηλεφώνου, που ανήκει δήθεν σ’ αυτόν, για περαιτέρω πληροφορίες.

Η ανωτάτη Εισαγγελία της χώρας, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, ότι «επειδή τα φαινόμενα αυτά έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες και οι ενέργειες αυτές συνιστούν αξιόποινη πράξη, κρίνουμε αναγκαίο να ανακοινώσουμε τα ανωτέρω προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, αφού ούτε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ούτε οι αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου ουδέποτε έχουν ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσουν, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων».

Το γεγονός είναι γνωστό στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εδώ και χρόνια. Μάλιστα, για μία περίπτωση που μπόρεσε να αποδειχθεί η απάτη καταδικάστηκε, αλλά τη συνήθειά του δεν την άλλαξε.

Πηγή Newsit

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews