Ελλάδα

Με τον Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην πόλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, το ζήτημα της καύσης των νεκρών, της ενεργειακής αξιοποίησης των απορριμμάτων κ.ά.

Σε δηλώσεις που έκαναν, αμέσως μετά, ο κ. Μπουτάρης είπε ότι έχει παλιά γνωριμία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια Μητσοτάκη και έχει βαθιά εκτίμηση στις τοποθετήσεις του.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το κομμάτι αυτό της Ν.Δ ή αν θέλετε να το πούμε καλύτερα της Κεντροδεξιάς, η οποία εκφράζει το φιλελεύθερο και προοδευτικό στοιχείο της, και έτσι του εύχομαι καλή επιτυχία” δήλωσε ο δήμαρχος και σε ερώτηση αν συμφωνεί σε κάποια σημεία με τον κ. Μητσοτάκη, απάντησε:

“Οι τελευταίες επαφές που είχα με τον κ. Μητσοτάκη, όσο ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν οι προτάσεις που είχε κάνει για τις αξιολογήσεις και τις ποσοστώσεις και ήταν ότι πιο καλό υπήρχε για αυτό το καρκίνωμα που λέγεται δημόσια διοίκηση και μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα αυτό που έγινε”.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή και σημείωσε: “Γνωριζόμαστε, όντως, αρκετά χρόνια, έχω πάρα πολύ μεγάλη εκτίμηση στο έργο το οποίο επιτελεί στη Θεσσαλονίκη.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης, στο πλαίσιο της δεύτερης θητείας του δημάρχου, για μεγάλα έργα τα οποία δρομολογούνται και να ενημερωθώ και εγώ από τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τις ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες τις οποίες έχει αναλάβει.

Οπως σας είπα μας συνδέει αμοιβαία εκτίμηση και φιλία και παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις συνολικές του προσπάθειες και πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, για την περιφερειακή διάσταση της αναπτυξιακής πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η πόλη”.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Στις 3μ.μ. Θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. όπου θα συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews