Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών ήταν ο Τσίπρας

Μεϊμαράκης: Χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών ήταν ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας απόψε το βράδυ στονα κινηματογράφο “Αστάρια” Ηράκλειο μεταξύ άλλων τον Αλέξη Τσίπρα ως τον χειρότερο πρωθυπουργό όλων των εποχών.

«Υπηρετούμε την πρόοδο, θεμελιώσαμε τη δημοκρατία στη χώρα, είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συλλογικό συμφέρον και δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης». είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κύριος Μεϊμαράκης υπενθύμισε ότι η  Νέα Δημοκρατία έφερε την εθνική συμφιλίωση και άπλωσε το χέρι σε όλους.

Βάλαμε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, είπε ακόμη ενώ ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου.

Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε πως «ο Τσίπρας ήταν ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών. Εμείς φέρνουμε τις επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διώχνει.

Εμείς μειώναμε τους φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ τους αύξανε. Εμείς μικραίναμε το σπάταλο κράτος, ο ΣΥΡΙΖΑ το επανέφερε και μας αναγκάζει όλους τους φορολογούμενους να το πληρώνουμε».

Σύμφωνα με τον κύριο Μεϊμαράκη και η Νέα Δημοκρατία πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε διαρθρωτικές αλλαγές για ένα κράτος επιτελικό και όχι να επιβαρύνει με φόρους την ιδιωτική πρωτοβουλία. Θέλουμε λιγότερους φόρους.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews