Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Έρχεται ύφεση και φοροκαταιγίδα

Μεϊμαράκης: Έρχεται ύφεση και φοροκαταιγίδα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε τα εξής:

“Όπως όλοι παρακολουθήσαμε, ο κ. Τσίπρας προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει, λέγοντάς μας, πόσο ωραία είναι η κατάσταση και η πολιτική που θα εφαρμόσει. Δυστυχώς για αυτόν όμως και για τους Έλληνες πολίτες, το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το οποίο κατετέθη, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι, ότι έρχονται περικοπές και μάλιστα μεγάλες, σε συντάξεις και σε επικουρικές και κύριες. Έρχεται φορο-καταιγίδα, έρχεται ύφεση και έλλειμμα, αντί για πλεόνασμα και το ’15 και το ’16 και προβλέπει και αύξηση της ανεργίας και το ’15 και το 16.

Η Νέα Δημοκρατία ως ένα υπεύθυνο κόμμα, που εκπροσωπεί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, με το ανθρώπινο πρόσωπο και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, χωρίς να έχει καμία σχέση με νεοφιλελεύθερες ακραίες πολιτικές, που προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να δείξει ότι η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί, θέλει να τονίσει ότι ανεξαρτήτως της εσωτερικής της διαδικασίας, παραμένει όρθια, είναι εδώ και ως σύνολο και ως συγκροτημένη πολιτική δύναμη.

Θα προασπίσει, την πορεία που έχει χαραχθεί για ανάπτυξη, για πρωτογενή πλεονάσματα και για την ευρωπαϊκή πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα”.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link