Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου κόστισαν πάρα πολύ στην οικονομία και στην τσέπη του κάθε πολίτη

Μεϊμαράκης: Οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου κόστισαν πάρα πολύ στην οικονομία και στην τσέπη του κάθε πολίτη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μειμαράκης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι “επέδειξε καθεστωτική νοοτροπία και αλαζονεία και άρχισε να κρύβεται”.

Έδειξε ότι περιφρονεί το Σύνταγμα, έδειξε ότι είναι σε πανικό. Τον παρακολουθούμε αλλά δεν τον ακολουθούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι το κόμμα δεν αιφνιδιάστηκε από την προκήρυξη των εκλογών ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμο για την εκλογική μάχη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Ρηγίλλης, «για επιστροφή στις ρίζες».

«Στηρίζομαι πάρα πολύ στο ότι οι βουλευτές θα δώσουν την μάχη στο νόμο τους και ότι θα πειθαρχήσουν και θα πάνε συντεταγμένα με ενιαίο πολιτικό λόγο, γιατί είναι ώρα μάχης και στην μάχη πειθαρχούμε», είπε ο κύριος Μεϊμαράκης.

Επιπλέον επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία, χει και πρόγραμμα και πρόταση διακυβέρνησης που θα την παρουσιάσει ολοκληρωμένη στην ΔΕΘ. Επίσης, ανέφερε ότι όλοι οι βουλευτές θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Από την άλλη πλευρά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκάλεσε τον πρωθυπουργό σε debate.

“Ήδη ζήτησα δύο ντιπέιτ, ένα με όλους τους αρχηγούς και ένα με τον κ. Τσίπρα. Του λέω από τώρα, όποτε θέλει, με όποιους όρους θέλει” ανέφερε.

Επιπρόσθετα κατηγόρησε τον κύριο Τσίπρα, ότι είπε πολλά ψέματα που στοιχίζουν όμως στην χώρα. “Έλεγε ότι θα σκίσει το μνημόνιο και τελικά έφερε το χειρότερο μνημόνιο. Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας έχει πείσει τους πολίτες να προσέχουν την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και όχι το αποτέλεσμα που ήταν κακό. Ρώτησε δε γιατί δεν έκανε εκλογές πριν το μνημόνιο αλλά κάνει αφού το έχει ψηφίσει.

Σήμερα ο πολίτης έχει να συγκρίνει πεπραγμένα δικά μας με πεπραγμένα δικά μας. Μετεκλογικά δεν εφάρμοσε τίποτε από όσα υποσχόταν. Με ψέματα αντιμετώπισε και τις αποκαλύψεις για τα περί εξόδου από το ευρώ” είπε χαρακτηριστικά.

“Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη αστάθεια και αβεβαιότητα, δεν αντέχει ανεύθυνους να παίζουν την χώρα στα ζάρια, χρειάζεται ειλικρίνεια, συνεννοήσεις, συναινέσεις και συμφωνίες των πολιτικών δυνάμεων ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι εμείς βάλαμε πλάτη όποτε χρειάστηκε, είπαμε ναι στην Βουλή και μιλάμε με όλους” υπογράμμισε.

Ιδιαίτερη αναφορά ο κύριος Μεϊμαράκης έκανε στην σχέση του κυρίου Τσίπρα με τον κύριο Βαρουφάκη θέτοντας ερωτήματα για το τι έγινε κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης και τι κρύβουν και οι δύο. Απαντώντας σε αιτιάσεις για το ύφος του λόγου του είπε ότι “δεν είμαι δήθεν όπως είναι αυτός και δεν θα πω ψέματα όπως είπε αυτός”. Αναρωτιέται κανείς υπάρχουν ακόμη πολίτες που θέλουν να τον ακούνε και τον εμπιστεύονται; ρώτησε ο ίδιος..

Οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου κόστισαν πάρα πολύ στην οικονομία και στην τσέπη του κάθε πολίτη

Αναφερόμενος στην επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι “οι επτά μήνες Τσίπρα-Καμμένου κόστισαν πάρα πολύ στην οικονομία και στην τσέπη του κάθε πολίτη. Πρέπει ο κάθε πολίτης να καταλάβει ότι από την ανακεφαλαιοποίηση προκύπτει επιβάρυνση 25 δις, από την επιστροφή στα ελλείμματα επιβάρυνση 11 δις, αυτά είναι δις δεν είναι φασολάκια και τον λογαριασμό θα τον πληρώσει ο κ. Τσίπρας.

Πέρυσι στην ΔΕΘ έκαναν πραγματικό ριφιφί για τις ψήφους των πολιτών, γνώριζαν ότι έλεγαν ψέματα. Ο κόσμος πλήρωσε ακριβά τα ψέματα Τσίπρα Καμμένου. Δεν είναι τυχαίο ότι δραπετεύουν τώρα. Βιάζονται να φύγουν πριν έλθουν οι φόροι, ο ΕΝΦΙΑ, οι αυξήσεις στο ΦΠΑ. Εμείς δεν πρόκειται να μοιράσουμε κάλπικες υποσχέσεις. Όπου και όπως μπορούμε θα λέμε την αλήθεια.

Η ΝΔ ήταν είναι και θα είναι η παράταξη των μεγάλων επιλογών, εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην ΕΕ και το ευρωπαικό χαρτί δεν το χαρίζουμε σε κανέναν. Εμείς κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Η ΝΔ βάζει την σύγχρονη ευρωπαική δεξιά, ακολουθεί τον μεσαίο δρόμο που απορρίπτει τα άκρα και συναντιέται με άλλες δυνάμεις και παλεύει για όλους τους Έλληνες».

Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία της χώρας, ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης στην αρχή της ομιλίας του και πρόσθεσε ότι καλούμε τους Έλληνες πολίτες να εμπιστευθούν ξανά την ΝΔ για την κυβέρνηση.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews