Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κερδοσκόπησαν εις γνώσιν τους σε βάρος της χώρας και συνομιλούσαν με εκπροσώπους των funds

Μεϊμαράκης: Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κερδοσκόπησαν εις γνώσιν τους σε βάρος της χώρας και συνομιλούσαν με εκπροσώπους των funds

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, πριν τις εκλογές εκτόξευσε βαριές καταγγελίες εναντίον υπουργών του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «κερδοσκόπησαν εις γνώσιν τους σε βάρος της χώρας» ενώ τόνισε ότι «συνομιλούσαν με εκπροσώπους των funds».

«Υπάρχουν και άνθρωποι του Τσίπρα στη λίστα Λαγκάρντ» και συνέχισε λέγοντας πως από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι «κερδοσκόπησαν εις γνώση τους εις βάρος της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν η δημοσιογράφος Σία Κοσσιώνη του είπε ότι αφήνει βαριά υπονοούμενα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε:

«Ευθέως το λέω, δεν αφήνω υπονοούμενα» και συνέχισε «φωτογραφίζοντας» τον Γ. Βαρουφάκη: «Εγώ δεν θα έκανα σενάρια Β’ με εκπροσώπους funds».

«Ο Τσίπρας γοητεύτηκε από τον Βαρουφάκη επειδή δεν ήξερε οικονομικά, και η διαπραγμάτευση κράτησε τόσο πολύ επειδή δεν ήξεραν τα θέματα» είπε ακόμη, ενώ αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως   «δεν πηγαίνεις στη διαπραγμάτευση με τα χέρια στις τσέπες».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση και κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι «πολλοί είναι στη λίστα Λαγκάρντ, ακόμα και αυτοί που έκανε μαζί τους διακοπές».

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αγαπημένος των καναλιών, αυτός πάει κρουαζιέρες. Είναι ηθική της Αριστεράς να κάνει ο ηγέτης της κρουαζιέρες, η ηθική της Αριστεράς το λέει αυτό;», διερωτήθηκε.

Ακόμη πρόσθεσε ότι η ΝΔ «δεν θεωρεί ότι είναι βιώσιμο το χρέος μετά φέσια 90 δισεκ. ευρώ από τα capital controls» συμπληρώνοντας όμως ότι δεν «πρέπει να λέμε και να φωνάζουμε ότι δεν είναι».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews