Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Στηρίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση

Μεϊμαράκης: Στηρίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση

Τη στήριξή του στην τοπική αυτοδιοίκηση εξέφρασε το πρωί, από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μεϊμαράκης μετέβη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, δημάρχους και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης ανέπτυξε αναλυτικά τα προβλήματα του νησιού, εκφράζοντας τον προβληματισμό του ιδιαίτερα στα θέματα των υποδομών και του ΕΣΠΑ και οι δήμαρχοι αναφέρθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συμμερίστηκε την αγωνία και τον προβληματισμό τους και δήλωσε ότι στηρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, δίνοντας παράλληλα το στίγμα που θα ακολουθήσει στον συγκριμένο τομέα μετά τις εκλογές και αφού η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα.

Επίσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στη Λότζια.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, αφού καλωσόρισε τον κ. Μεϊμαράκη στην πόλη του Ηρακλείου, του έθεσε τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και του έκανε δώρο το μετάλλιο που φιλοτεχνήθηκε για το “2014 έτος Δομίνικου Θεοτοκόπουλου” καθώς και το βιβλίο της Λιάνας Σταρίδα “Η Λέσχη των Ευγενών του Χάνδακα”.

Πριν από τις επαφές του στην περιφέρεια, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο, στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνοδευόταν από τον ευρωβουλευτή, Μανόλη Κεφαλογιάννη, τους βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Λευτέρη Αυγενάκη, και Γιάννη Κεφαλογιάννη, πολιτευτές του κόμματος στον νομό και στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews