Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Θα καλέσω στο γραφείο μου τον Τσίπρα

Μεϊμαράκης: Θα καλέσω στο γραφείο μου τον Τσίπρα

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι “συναντήθηκα ήδη με τον ΠτΔ μου έδωσε ήδη την εντολή για τοσν σχηματισμό κυβέρνησης.

Θέλω να επισκεφθω την πρόεδρο να την ρωτήσω για την δύναμη των κομμάτων και να την παροτρύνω να κάνει συναντήσεις για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε λύση για να αποφύγουμε αυτά τα αρνητικά που προκαλούν οι εκλογές και μας παίρνουν πολύ χρόνο”.

Αναφορικά με το νέο κόμμα Λαφαζάνη τόνισε: Οι αρχηγοί των κομμάτων εκπροσωπούν το σύνολο των βουλευτών τους αλλά και οι βουλευτές πρέπει να έχουμε άποψη.

Αποδεικνύεται ότι ο κυριος Τσίπρας ενώ μιλούσε σε σύνολο, δεν εκπροσωπούσε αυτούς. Αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό.

Αυτή τη στιγμη προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι ένα στοίχημα με τις ευθύνες μας για το μέλλον του τόπου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Μειμαράκης υπογράμμισε ότι: “κάλεσα τον πρωθυπουργό να μας εξηγήσει γιατί φεύγει και γιατί δεν ζητά ψήφο εμπιστοσύνης, όσο και για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από την παρουύσα βουλή και τι σκοπεύει να κάνει μετά τις εκλογές αν είναι δεύτερος.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο άλλο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρότεινε για πρωθυπουργό ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για τον Γιάννη Δραγασάκη: Είναι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, μπορεί να τον εμπιστευτεί η πλειοψηφία, γνωρίζει τα οικονομικά.

«Αν ο Τσίπρας δεν τον δέχεται, δεν ξέρω τι θα κάνει. Να μην ξεχνά ότι η κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή, θα είναι στο απόλυτο μικρόσκοπιο όλων μας και να προσέξει πάρα πολύ.

Ακόμη ξεκαθάρισε ότι “προτίθεμαι να ζητήσω συνάντηση από την κ. Κωνσταντοπούλου. Οφείλουμε να βρουμε την λιγότερο επώδυνη λύση για την δύσκολη στιγμή που περνά ο τόπος».

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε, επίσης: «Ανεξάρτητα τι πιστεύει ο ένας για τον άλλον, μπορούμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews