Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Ζητάμε καθαρή εντολή τετραετίας (εικόνες)

Μεϊμαράκης: Ζητάμε καθαρή εντολή τετραετίας (εικόνες)

Επιστροφή στις ρίζες για τη Νέα Δημοκρατία καθώς επέστρεψε ξανά στην οδό Ρηγίλλης 18. Ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης  στην πρώτη του προεκλογική ομιλία απευθυνόμενος στους οπαδούς του κόμματός του είπε ότι «Εδώ είναι οι ρίζες μας, εδώ γράφτηκε η ιστορία της ΝΔ».

Αναφερόμενος στο ιστορικό κτίριο του κόμματος είπε πως «Είμαστε στη Ρηγίλλης 18, από όπου ξεκίνησε την πορεία της η μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή παράταξη. Γελάσαμε, κλάψαμε αλλα ήμασταν όλοι μαζί. Δουλέψαμε με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτων, ενώσαμε απόψεις τάσεις ιδέες. Αυτό το κτίριο, τόπος σύζευξης γενεών, πολιτικών, ιδεών, εδώ είναι οι ρίζες μας. Για όλους εμάς που είμαστε εδώ, η ΝΔ ειναι κομμάτι της ζωής μας» είπε για το ιστορικό αρχηγείο του κόμματος.

Ο κύριος Μεϊμαράκης  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους παλαιότερους ηγέτες της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, Γέωργιο Ράλλη, Ευάγγελο Αβέρωφ, Μιλτιάδη Έβερτ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά.

«Τιμούμε όλα τα ιστορικά στελέχη και τον απλό πολίτη. Τους απαντάμε ότι το παλιό έχει μια ιστορία που είναι υπερήφανη, τίμησε τη χώρα. Αυτό το παλιό με την ψήφο του λαού κυβερνούσε. Δημοκρατικά μας έδινε το δικαίωμα. Προσπαθεί να βρίσκει διχαστικά διλήμματα. Το παλιό με το νέο. Το παλιό με το νέο πρέπει να πηγαίνει μαζί. Ο ενθουσιασμός της νέας γενιάς με τους μεγάλους.

Δεν θέλουμε να διχάζονται οι γενιές μας. είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί, και μπορούμε να εγγυηθούμε την πορεία της χώρας προς τα εμπρός» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα απευθυνόμενος στον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά τους είπε  «καλώς ήρθατε στο σπίτι σας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους. Χρειάζεται συνεργασίες, συνεννοήσεις, δεν είναι δυνατόν να έχουμε καθε έξι μήνες εκλογές. Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβερνηση, όλων των Ελλήνων. Μέσα σε 6 χρόνια αλλάξαμε 7 πρωθυπουργούς και ευτυχώς η κυβερνηση Σαμαρά κράτησε 2,5 χρόνια. Ζητάμε εντολή για την επόμενη τετραετία, ώστε να προχωρήσει ο τόπος μπροστά».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία παλεύει για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, απευθυνόμαστε σε όλους, να σκεφτούν και να κρίνουν πριν πάνε στην κάλπη, να μην πάνε σε αποχή, σε τιμωρητική ψήφο. Μπορουμε και πρέπει, η ψήφος να πάει στη ΝΔ» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «άμεσος στόχος είναι αποκατάσταση εμπιστοσύνης που έριξε η προηγούμενη κυβέρνηση, γι’ αυτό δεν θα αναφέρω ούτε το όνομα του πρώην πρωθυπουργού».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κύριος Μεϊμαράκης τόνισε ότι «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούργιο αν είναι σωστό ή όχι και προς όφελος του λαού».

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες. Τους ζητάμε να σκεφτούν και μετα να πάνε στην κάλπη. Άμα τα κάνουν ολα αυτά ειμαι σίγουρος πως θα μας ψηφίσουν. Να μην πει κανείς σε τιμωρητική ψήφο».

Το παρόν στην εκδήλωση, έδωσαν ιστορικά στελέχη του κόμματος, αλλά και οι πρώην Πρωθυπουργοί και αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, με τους οποίους ο κύριος Μεϊμαράκης αντάλλαξε θερμό εναγκαλισμό. Ακόμη παραβρέθηκαν οι πρώην υπουργός Εργασίας Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο πρώην υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης, ο Γιώργος Σούρλας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και άλλοι.

2356734

2356721

2356706

Ìå óõãêÝíôñùóç êáé ïìéëßá ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò Í.Ä ÂáããÝëç ÌåúìáñÜêç,óçìáôïäïôåßôáé ç åðéóôñïöÞ ôçò Í.Ä óôá éóôïñéêÜ ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò óôçí ïäü Ñçãßëëçò,Ôñßôç 1 Óåðôåìâñßïõ 2015 (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ìå óõãêÝíôñùóç êáé ïìéëßá ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò Í.Ä ÂáããÝëç ÌåúìáñÜêç,óçìáôïäïôåßôáé ç åðéóôñïöÞ ôçò Í.Ä óôá éóôïñéêÜ ãñáöåßá ôïõ êüììáôïò óôçí ïäü Ñçãßëëçò,Ôñßôç 1 Óåðôåìâñßïõ 2015 (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews