Ελλάδα

Μελάς: Θα στηρίξω κατά 80% τον Δήμα

Μελάς: Θα στηρίξω κατά 80% τον Δήμα

Ένα από τα «κλειδιά» για την προεδρική εκλογή θα αποτελέσει η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζουν τις προθέσεις τους για τη στήριξη ή μη στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα, ο οποίος επιλέχθηκε από την κυβέρνηση ως υποψήφιος για το θώκο.

Ειδικότερα, την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα εξέφρασε ο Παναγιώτης Μελάς διαμηνύοντας πως οι πιθανότητες να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αυξημένες, όπως τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Μέχρι πρότινος σας έλεγα ότι είμαι 50% να ψηφίσω για Πρόεδρο και 50% να μην ψηφίσω. Τώρα που είναι υποψήφιος ο κ. Δήμας, τον οποίο γνωρίζω και είχαμε συνυπηρετήσει στη Βουλή για πολλά χρόνια είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα δουλέψει σωστά. Έτσι λοιπόν οι πιθανότητές μου να ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν αυξηθεί στο 70% – 80%. Θα δω όμως μέχρι το τέλος ποια είναι η κατάσταση», είπε ο κ. Μελάς και κατέληξε:

«Αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός υποφέρει και πρέπει πάνω από κόμματα και καρέκλες να βάλουμε το συμφέρον του».

«Επιφυλακτικός» εν όψει των ψηφοφοριών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Οικονόμου. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε τον Σταύρο Δήμα «αξιοσέβαστο πρόσωπο με αξιέπαινη πολιτική διαδρομή» προσθέτοντας ωστόσο ότι η υποψηφιότητά του «αποτελεί μια στενή κομματική επιλογή».

«Το πνεύμα του Συντάγματος είναι η συναίνεση και η ευρύτερη συσπείρωση ο κ. Δήμας θα ήταν πολύ καλός για την κυβερνητική πλειοψηφία», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι το πρόσωπο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είναι αποτέλεσμα μίας συναινετικής διαδικασίας.

Πηγή ethnos

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews