Πολιτική

Μετά το Μιχάλη Κασσή και ο Θάνος Μωραίτης τάσσεται κατά της τροπολογίας για το γάλα

Μετά το Μιχάλη Κασσή και ο Θάνος Μωραίτης τάσσεται κατά της τροπολογίας για το γάλα

Μετά τη μεσημεριανή παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή ο οποίος δήλωσε ότι σκέφτεται να καταψηφίσει την τροπολογία για το γάλα, έρχεται και δεύτερος βουλευτής μέσα σε λίγες ώρες για να ταχθεί κατά της τροπολογίας για το γάλα. Ο βουλευτής δεν είναι άλλος από το Θάνο Μωραίτη ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα διαφοροποιηθεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης αυτή στο Κοινοβούλιο.

Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη τρόικας εσωτερικού-εξωτερικού ενώ καλεί την κυβέρνηση να μη φέρει το εν λόγω θέμα ενσωματωμένο σε νομοσχέδιο γιατί με αυτό τον τρόπο εκβιάζει τους βουλευτές.

Η ανακοίνωση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας έχει ως εξής:

«Δυστυχώς φαίνεται, πως κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η οικονομία κατέρρευσε το 2009 γιατί είχε υπονομευτεί και γκρεμιστεί η παραγωγική βάση της. Σήμερα, αμετανόητοι, επιχειρούν να εξυπηρετήσουν για μια ακόμη φορά νεοφιλελεύθερες εμμονές αλλά και γιγαντώδεις διευθετήσεις συμφερόντων στην αγορά.

Η διαπραγμάτευση που έγινε για την έκθεση του ΟΟΣΑ ήταν εικονική αφού ειδικά για το θέμα του γάλακτος το αποτέλεσμά της ήταν προαποφασισμένο.«Σε συνεννόηση με Τρόικες («εσωτερικού και εξωτερικού») εμφάνισαν την υλοποίηση μιας έκθεσης γνωμοδοτικού χαρακτήρα ως προαπαιτούμενη για την εκταμίευση της δόσης. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες.
Ελπίζω ότι η κυβέρνηση δεν θα προβεί στο μέγα πολίτικο και κοινοβουλευτικό ολίσθημα να φέρει ξανά νομοσχέδιο σε ένα άρθρο, εκβιάζοντας του βουλευτές».

 

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews

Share via
Copy link