Μόδα

Μια φιλανθρωπική βραδιά στο Mansion με πρωτοβουλία του Οπτικού οίκου Παπαβασιλείου

Μια φιλανθρωπική βραδιά στο Mansion με πρωτοβουλία του Οπτικού οίκου Παπαβασιλείου

Μαγευτική ήταν η  χθεσινή “επίσημη πρώτη” της συλλογής γυαλιών Emilio Pucci στην Ελλάδα, που παρουσιάστηκε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό πάρτυ μόδας του καλοκαιριού στο Mansion Events στην παραλία Γλυφάδας. Ο εισαγωγικός οπτικός οίκος Παπαβασιλείου παρουσίασε μ’ επιτυχία τη νέα collection γυαλιών ηλίου και οράσεως Emilio Pucci ενώ την βραδιά παρουσίασε μ’ επιτυχία η κα Έλενα Τσαβαλιά.

IMG_3588Εξέχοντα πρόσωπα από τον οπτικό χώρο, το θέαμα και την πολιτική τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους ενώ πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη όλων των παιδιών που μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η βραδιά είχε άρωμα, διάθεση και χρώμα, αλλά πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού  Αγάπη Παιδιών-Lovekids.

Με την ολοκλήρωση της επίδειξης τα ηνία πήραν χορευτικοί σύλλογοι που με τους ρυθμούς της salsa και του tango έδωσαν στη βραδιά θέρμη και διατήρησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αμείωτο.

IMG_3485Όλοι οι συντελεστές της μεγάλης βραδιάς εργάστηκαν με χαρά, μεράκι και ενθουσιασμό για να δώσουν ο καθένας το στίγμα του αλλά και να μεταφέρουν το μήνυμα του φιλανθρωπικού οργανισμού Αγάπη Παιδιών– Lovekids για ακόμα μία χρονιά.
IMG_3498
Μόδα, ομορφιά, χαμόγελα και υπέροχη διάθεση ήταν εκεί, σ’ ένα πάρτυ από αυτά που σκέφτεσαι αν θέλεις να πας, ιδίως ένα βράδυ Κυριακής, αλλά σε δικαιώνουν και σε κάνουν να θες να κρατήσει … λίγο ακόμα.

Ο κύριος Πάρις Παπαβασιλείου – διευθυνων συμβουλος του οπτικου οικου Παπαβασιλείου μας λέει: Χθες ειχε την τιμητικη του ο Εμιλιο Πουτσι, ενας από τους επιλεκτικότερους οίκους μόδας ανά τον κόσμο. Ήταν τεράστια τιμή και χαρά για τον εισαγωγικό οπτικό οίκο Παπαβασιλείου που επελέγη για την ελληνική διανομή του συγκεκριμένου σχεδιαστή. Ο εισαγωγικός οπτικός οίκος Παπαβασιλείου, πιστός πάντοτε στο ανθρωπιστικό καθήκον που σχετίζεται με το λειτούργημα του σκοπού μας να κάνουμε τον κόσμο να βλέπει καλύτερα, επέλεξε να γιορτάσει την αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά του οίκου Εμιλιο Πουτσι με ένα λαμπερό πάρτυ μόδας στο Mansion Events στη Γλυφάδα. Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τους σκοπούς της LoveKids Αγάπη Παιδιών.

ll Επιμέλεια κειμένου: Ελένη Γκρήγκοβιτς

Σχόλια

Μόδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Μόδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews