Κοινωνία

Μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στις φυλακές Δομοκού, μετά το θάνατο κρατούμενου

Μικρό οπλοστάσιο βρέθηκε στις φυλακές Δομοκού, μετά το θάνατο κρατούμενου

Στη συμπλοκή μετείχαν συνολικά οκτώ κρατούμενοι.

Αυτοσχέδια μαχαίρια, κοφτερές λεπίδες, σουβλιά, σχοινιά και άλλα φονικά εργαλεία βρέθηκαν στα κελιά της πτέρυγας των αλλοδαπών στις φυλακές Δομοκού, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έκαναν σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών, μία ημέρα μετά τη συμπλοκή μεταξύ τροφίμων που κατέληξε στο θάνατο ενός 33χρονου κρατούμενου και τον τραυματισμό ενός άλλου.

Όπως τουλάχιστον προέκυψε από την έρευνα, στη συμπλοκή μετείχαν, εκτός από τον 33χρονο νεκρό και τον 30χρονο τραυματία, ακόμα έξι αλβανοί κρατούμενοι ηλικίας από 27 έως 35 ετών.

Μετά τις έρευνες που έγιναν στα κελιά της φυλακής σχηματίστηκε σε βάρος των εν λόγω έξι ατόμων δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, όπως επίσης και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Να σημειωθεί ότι τα αυτοσχέδια όπλα που εντοπίστηκαν μέσα στις φυλακές έχουν ήδη σταλεί στα αρμόδια εργαστήρια της αστυνομίας για να εντοπιστεί το φονικό όργανο από το οποίο επήλθε ο θάνατος του 33χρονου.

Πηγή skai.gr

 

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews