Ελλάδα

Μίνι οπλοστάσιο έκρυβε σε ερειπωμένο σπίτι καθηγητής Πανεπιστημίου

Μίνι οπλοστάσιο έκρυβε σε ερειπωμένο σπίτι καθηγητής Πανεπιστημίου

Έπειτα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ερειπωμένο σπίτι στην Κοζάνη, έγινε γνωστό ότι καθηγητής πανεπιστημίου διατηρούσε ένα μίνι οπλοστάσιο.

Συγκεκριμένα, στο ερειπωμένο σπίτι βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια και 2.000 σφαίρες, 10χειροβομβίδες, εκρηκτικά και άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός.

Οι υπηρεσίες της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αφορά ακίνητο ιδιοκτησίας στενού συγγενή του 57χρονου, που δηλώνει καθηγητής Πανεπιστημίου της Λειψίας, μετά από πληροφορίες.

Αμέσως τα ευρήματα συσχετίστηκαν με τον 57χρονο, ο οποίος στις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει υποστήριξε ότι είχε αποκτήσει τα παραπάνω πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, ενώ συνέδεσε την αγορά τους με το γεγονός ότι είναι κρητικής καταγωγής και θα τα χρησιμοποιούσε σε κάποιο «γλέντι» στο νησί.

Οι εξηγήσεις του 57χρονου, πάντως, δεν φαίνεται να πείθουν τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, ενώ από τους αριθμούς που φέρουν όπλα, πολεμοφόδια και εκρηκτικά ερευνάται η σχέση τους με πιθανό υλικό που έχει χαθεί από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews