Ελλάδα

Μήνυση κατά της Bild καταθέτει ο Μάρδας

Μήνυση κατά της Bild καταθέτει ο Μάρδας

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας με δήλωσή του γνωστοποιεί ότι κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της γερμανικής εφημερίδας Bild.

H αφορμή για τη μήνυση δόθηκε εξαιτίας του δημοσιεύματος της εφημερίδας το οποίο ανέφερε ότι ο αναπληρωτής υπουργός είχε μεταφέρει στο εξωτερικό το ποσό των 80.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 15/05/2015 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά της Γερμανικής εφημερίδας «Bild», για την αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και υπόληψής του, από την παράνομη και υπαίτια προσβολή της προσωπικότητας που υπέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός με το ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας, που τον ονομάτιζε ως τον πολιτικό που δήθεν μετέφερε μέσω της Eurobank, τον Μάρτιο, 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο.

Το δημοσίευμα διαψεύσθηκε κατηγορηματικά, εκτός των άλλων, από τη δήλωση πόθεν έσχες του Υπουργού και τις σχετικές βεβαιώσεις της Τράπεζας, που σημειώνουν ότι «τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός όσο και η σύζυγός του δεν έκαναν την παραμικρή μετακίνηση κεφαλαίων προς οποιανδήποτε τράπεζα του εξωτερικού είτε ως μετρητά είτε με σκοπό την αγορά αμοιβαίων κεφαλαίων από τις 25/01/2015 ημέρα διενέργειας των εκλογών».

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews