Κόσμος

Mήνυση κατά της ταινίας του Φεράρα από τον Στρος-Καν

Mήνυση κατά της ταινίας του Φεράρα από τον Στρος-Καν

Μήνυση καταθέτει ο Στρος Καν για την πιπεράτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντεπαρντιέ

Σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο δικηγόρος του Ζαν Βέιλ δήλωσε ότι η ταινία είναι “ένα σ….ο, μία κουράδα σκύλου”, που περιλαμβάνει και “μία πλευρά αντισημητισμού”.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν “είναι αηδιασμένος και τρομαγμένος από την ταινία αυτή” και “ζήτησε από τους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση για δυσφήμηση εξαιτίας των κατηγοριών για βιασμό και για τους υπαινιγμούς που εμφανίζονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας”, διευκρίνισε ο δικηγόρος του.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν “απηλλάγη των κατηγοριών κατά τον πλέον σαφή τρόπο από τον εισαγγελέα της Νέα Υόρκης” στην υπόθεση Sofitel και όπως όλοι “έχει το δικαίωμα στη λήθη…Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του και οι δικηγόροι του τον συμβούλευσαν να μην δει την αηδιαστική ταινία”, πρόσθεσε.

Η δημοσιογράφος Αν Σενκλέρ, πρώην σύζυγος του Ντομινίκ Στρος-Καν, εκφράζει την αηδία της για την ταινία “Welcome to New York” του Αμπελ Φεράρα, που αναφέρεται στην υπόθεση του Sofitel, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

“Δεν συνηθίζω από τις στήλες αυτές να κοινοποιώ τα προσωπικά μου συναισθήματα. Ομως, καθώς η προσωπικότητα της Σιμόν στην ταινία “Welcome to New York” υποτίθεται ενσαρκώνει εμένα, θέλω απλώς να εκφράσω εδώ την αηδία μου… Δεν θα κάνω τη χάρη στους κ.κ. Φεράρα και Μάραβαλ (συμπαραγωγός) να προσφύγω στη δικαιοσύνη… Δεν προσφεύγω κατά της βρωμιάς, την φτύνω”, γράφει η δημοσιογράφος σε σημείωμά της στη γαλλική ιστοσελίδα της Huffington Post, την οποία και διευθύνει.

Η ταινία “Welcome to New York”, με τους Ζεράρ Ντεπαρντιέ και Ζακλίν Μπισέ, προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο φεστιβάλ των Καννών.

Πηγή sigmalive

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews