Κοινωνία

“Μυρίζει μπαρούτι” η Αθήνα – Σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στην Ομόνοια

“Μυρίζει μπαρούτι” η Αθήνα – Σε εξέλιξη αντιφασιστική πορεία στην Ομόνοια

Ξεκίνησε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία τους Αγίου Παντελεήμονα με κατεύθυνση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο Σταμάτησαν την πορεία στην πλατεία Καραϊσκάκη. Ξεκίνησε και η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την αντιφασιστική πόρεία

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας αφού από τη μία είναι σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία και από την άλλη ξεκινάει σε λίγο η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Η αντιφασιστική πορεία ξεκίνησε από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με κατεύθυνση προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης. Αυτήν την ώρα οι διαδηλωτές βρίσκονται στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην πορεία συμμετέχουν πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις, κινήσεις κατοίκων της περιοχής και εκπρόσωποι μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταιστην περιοχή αφού σχεδόν παράλληλα με την αντιφασιστική πορεία και πιο συγκεκριμένα στις 18:00, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση οπαδών της Χρυσής Αυγής μπροστά από τα γραφεία του κόμματος στο Σταθμό Λαρίσης.

 

 

πηγή: newsit.gr

Σχόλια

Κοινωνία

Περισσοτερα στην κατηγορια Κοινωνία

Copyright © 2015-2016 Clevernews