Ελλάδα

Μητρόπουλος: Δεν υπάρχει μονομερής κίνηση, ούτε Plan B

Μητρόπουλος: Δεν υπάρχει μονομερής κίνηση, ούτε Plan B

Τι δήλωσε ο γνωστός εργατολόγος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο μονομερών πολιτικών πρωτοβουλιών αναφορικά με τις δανειακές συμβάσεις. Μονομερείς κινήσεις θα υπάρξουν στο ελληνικό κοινοβούλιο. Έχουμε, ήδη, ετοιμάσει τέτοιες κινήσεις για ν” ακυρώσουμε κάποιους νόμους» υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος σε δηλώσεις του στον Athina 9.84, εκφράζοντας διαφορετική άποψη από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

«Με τους δανειστές μας plan b δεν υπάρχει», σημείωσε ακόμη και πρόσθεσε «είναι διεθνής τρομοκρατική δημοσιολογία το ότι μία κυβέρνηση της Αριστεράς δεν μπορεί να βρει ούτε ένα ευρώ για να επιδοτήσει το ανθρωπιστικό πρόγραμμα. Ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας έχουμε εξηγήσει πώς θα βρεθούν τα πρώτα 11,5, 12 δισ. ευρώ. Όλα αυτά είναι αναρτημένα».

«Ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να παραδώσει στο λαό την εξουσία, θέλοντας να τον καταστρέψει. Οι δανειστές θεωρούν αυτονόητο ότι ορισμένοι νόμοι, οι οποίοι έχουν παρέμβει κραυγαλέα σε μισθούς και συντάξεις, θα είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης. Το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να επαναφέρει τη ρύθμιση του ιδιωτικού τομέα μονομερώς. Η χώρα πάσχει από χαμηλό διαπραγματευτικό κύρος. Είναι μια χώρα, η οποία βγαίνει από αποικιοκρατικό καθεστώς και πρέπει να αποκτήσει κύρος χώρας προς διαπραγμάτευση», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγή

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews