Ελλάδα

Μητσοτάκης:«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη»

Μητσοτάκης:«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι «η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για καθυστέρηση η οποία επιδείνωσε σημαντικά τους οικονομικούς δείκτες και μείωσε τις διαπραγματευτικές δυνατότητες της χώρας.

«Η κυβέρνηση κάνει την απόλυτη στροφή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος»είπε ο κύριος Μητσοτάκης ενώ πρόσθεσε: «Άκουσα πριν τον κ. Χρυσόγονο (σ.σ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ) να δηλώνει περίπου “είχαμε προβλήματα, αλλά δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο η λεβεντιά” σαν να μη συνέβη τίποτε στην οικονομία». Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας  Χρυσόγονος είχε αναφέρει: «Πλησιάζουμε σε συμφωνία… Αν τα καταφέρουμε, η συμφωνία θα θυμίζει πινακίδα που αναγράφει: «Η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο μένει».

Από την άλλη πλευρά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι  «μη συμφωνία θα ισοδυναμεί με καταστροφή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί με τους νόμους και τις τροπολογίες της το σκοταδισμό και των εξισωτισμό και ότι ο αστικός κόσμος πρέπει να αντιδράσει «Είναι η Αριστερά της μετριότητας, δεν αντέχουν τη διάκριση. “Πρώτη φορά Αριστερά” με 16 τροπολογίες που περάσανε νύχτα, άφεση αμαρτιών σε δημάρχους που έκαναν δεκτά πλαστά πτυχία, και άλλα τέτοια…».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews