Πολιτική

Μώραλης κατά Μιχαλολιάκου

Μώραλης κατά Μιχαλολιάκου

για πελατειακές σχέσεις, μεθοδεύσεις  και παλαιοκομματικές πρακτικές έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μόραλης , με αφορμή τις 210 προσλήψεις εποχικές προσλήψεις με δίμηνη σύμβαση που επιχείρησε να περάσει, μέσω δημοτικού συμβούλιου η παρούσα Δημοτική Αρχή και μόλις 13 μέρες πριν από τις εκλογές.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σήμερα ο κ. Μιχαλολιάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερέβη εαυτόν. Απέδειξε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, επιβεβαιώνοντας την κριτική που του ασκούμε, ότι είναι γνήσιος εκπρόσωπος του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Εισηγήθηκε, μόλις 13 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου, την πρόσληψη 210 εργατών καθαριότητας και οδηγών με δίμηνες συμβάσεις.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επέλεξε, δυστυχώς, να τάξει, να πουλήσει χάρη, βάζοντας σε προεκλογική ομηρεία, 210 συμπολίτες μας. Προσπαθεί να εκμεταλλευθεί το δικαίωμα τους στην εργασία, την ελπίδα τους για δουλειά δυο μηνών υφαρπάζοντας με αυτόν τον τρόπο την ψήφο τους. Μάλλον έτσι αντιλαμβάνεται το ρόλο του Δημάρχου, ο Δήμαρχος της ανεργίας.

Οι θέσεις και οι προσλήψεις έκτακτου προσωπικού είναι απαραίτητες και η παροχή ευκαιριών απασχόλησης ζητούμενο αλλά ο τρόπος του κ. Μιχαλολιάκου αποδεικνύει το ήθος και την κουλτούρα του».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews