Μουσική

“Η μουσική της είναι ανθυγιεινή” Lorde για Lana Del Rey

“Η μουσική της είναι ανθυγιεινή” Lorde για Lana Del Rey

Μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες της ποπ και μάλιστα μόλις στην ηλικία των 16 ετών είναι η Lorde. Τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε ο δίσκος «Pure Heroine» για την Νεοζηλανδή τραγουδίστρια, ενώ με το πρόσφατο single, Royals, έχει φθάσει ήδη στο Νο.1 των iTunes των ΗΠΑ. Η Lorde που αντιπροσωπεύει μια εφηβική αντίδραση, αλλά και έναν έντονο συναισθηματισμό μέσα από τους στίχους της, παρέδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Fader και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Lana Del Rey.

Η Lorde είπε πως θεωρεί την μουσική της Lana ανθυγιεινή και ας θεωρεί την ίδια σπουδαία. Ο λόγος γιατί καθώς άκουγε τον δίσκο Born To Die, εντόπισε μερικές αδυναμίες ως προς τους στίχους. Για παράδειγμα στο τραγούδι Without You, θεωρεί απαράδεκτο για νεαρά κορίτσια και όσους ακούνε να τους αρέσει η φράση: I’m nothing without you, καθώς δηλώνει απελπισία. Όσον αφορά την ίδια την μουσική της (Lorde) δήλωσε: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κοριτσίστικο τραγούδι στον δίσκο. Θα έπρεπε να έχω. Αλλά ο τρόπος που γράφω τα κομμάτια δεν έχει τόσο ξεκάθαρο χαρακτήρα ούτε μπουχτίζεις. Στον δίσκο μου έχω μερικά τραγούδια που αναφέρονται σε σχέσεις, αλλά τα γράφω με τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταλαβαίνεις αν αναφέρεται σε κάποιο φίλο-η ή σε κάποια σχέση, γιατί αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό για μένα.»

 

Επιμέλεια άρθρου: Δανάη Σωπασή

Πηγή: thatgrapejuice.net

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

 • “Μπορντό”

  Το νέο τραγούδι της Παυλίνας Κατσή των Γιώργου Κωνσταντινίδη και Απόστολου Στάικου από το cd “Αόριστος” Μια...

 • «Του χρόνου ο γητευτής»

  «Του χρόνου ο γητευτής», είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά σε στίχους και μουσική  της Αναστασίας Δεληδήμου, και...

 • H Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος!

  Το Άλσος, χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο...

 • “Σπασμένο ρόδι”

  Το “Σπασμένο ρόδι” είναι ένα καινούργιο τραγούδι, που μας συστήνει το νέο τραγουδοποιό  Άγγελο Θεοδωράκη–Παπαγγελίδη. Με βαθιές μουσικές...

Copyright © 2015-2016 Clevernews